Ukens Radioshow: Drøm Søtt

…”av og til får jeg praktiske anfall. Som da jeg fant ut at det kunne være tidsbesparende med et vin-stativ på fast plass i stuen. Her i huset kan det nemlig være vanskelig å finne en flaske når man trenger den, og når jeg virkelig trenger en flaske vin er jeg på ingen måte opplagt til lange leteaksjoner. Det slo meg at en stabel med lecablokker, av legokloss-typen med hull i, måtte være det perfekte sted å oppbevare beholdningen. Mur naturell gir sikkert den rette kjeller-følelsen vinen trenger, den blir glad og fornøyd og virker som den skal i trengende stund. Det var filosofien”…. (På lufta lørdag 2. november kl. 13:00)

Radioshows spillelister legges ut her: https://www.facebook.com/lydbilder/

Written By
More from Radioshow

Ukens Radioshow: Nei, så hyggelig

“Jeg har nådd mitt personlige metningspunkt. Sekken full. Det er ikke plass...
Read More