Ukens Radioshow: Backstage Majorstukrysset (R)

“Det står en mann på fortauet utenfor Majorstuhuset. Han vifter med pamfletter og løpesedler og roper noe om Gud og Faen og verdens undergang. Han selger små bøker trykket opp på eget forlag, som han drar med seg i en liten tralle. Når jeg sier selger, så mener jeg ikke selger. 

Jeg kjøper en kaffe på Narvesen og setter meg på trappen. Tribunen. Første rad balkong. Stemmen hans er sint og masete. Han snakker for døve ører som haster så fort de kan forbi. Noen går en omvei rundt ham. Små barn leies forskrekket over ganten til fortauet på den andre siden”…

Radioshow sendes onsdager kl. 21:00 med reprise på lørdag kl. 13:00.

Spillelisten legges her på Radioshows facebookside, her: facebook.com/lydbilder

 

Written By
More from Radioshow

Ukens Radioshow: Nei, så hyggelig

“Jeg har nådd mitt personlige metningspunkt. Sekken full. Det er ikke plass...
Read More