Uhørt fortsetter tjuvstart av 30-års jubileumet i kveld 23:00!

Logo radiOrakels redaksjon Uhørt
Uhørt
Vi har gravd litt videre i Uhørts mangfoldige arkiv og mere skal det bli fremover. tUnE iN og bli med Uhørt på radiOrakel denne fredagskvelden!

Uhørt fyller 30 år i mars i år. Vi feirer jubileumet allerede ikveld på radiOrakels nattsending. Vi har gravd litt i Uhørts mangfoldige arkiv og mere skal det bli fremover. Ta plass i Uhørts tidsmaskin… 2300 BOASTEIN Legendarisk hippie-gruppe med sanne historier fra virkeligheten, låter fra sine to klassiske album og uutgitte sjeldenheter. 2400 FABS/GRAXELAGET Anarkisten Timian Sabatini har vært aktiv i undergrunnen (musikk, politikk, journalistikk) siden midt på 60-tallet, og kom med norges første pønksingel (?) “Balladen om Exterazy Grax” i 1979.

LIVESTREAM FM 99,3 >>

 

Dypere ned i undergrunnen kommer du ikke – ta plass i tidsmaskinen! 0100 THE TABLES Nittitallets beste norske sekstitalls-gitarpopband kom med en samle-LP med greatest hits i 2016 – samtidig tok de turen til vårt studio der de presenterte alle de sjeldneste låtene fra sin katalog, alt som BURDE vært med på samle-LPen! 0200 MELODI GRAND PRIX Vi var heldige nok til å få møte Arne Bendiksen før han døde i 2009, og heldige nok til å få låne hans samling av internasjonale versjoner av grand prix-låtene hans: Fransk, dansk, nederlandsk, svensk, tysk og ikke minst Bendik Singers’ “It’s Just a Game” som er på alle disse språkene og noen til på en gang! 0300 THE NECKS Australias store postrock/avant-jazz-trio pleier å fylle operahus og store saler, Uhørt-redaksjonen opplevde dem i Oslo på en klubb som tok 100. En time ren musikkmagi!

 

 

Written By
More from Uhørt

ENNIO MORRICONE på UHØRT tirsdag kl 19

I ettermiddag (tirsdag 14/7) kl. 19 på Uhørt Extra på RadiOrakel blir...
Read More