Uhørt fortsetter før-feiringen av 30-års dagen i mars – NATTSENDING!

Logo radiOrakels redaksjon Uhørt
Uhørt
Det er bare å stille inn frekvensen på FM 99,3 - det blir nemlig fortsettelse på tjuvstart av Uhørts 30-års jubileum på radiOrakel og NATTSENDING 12. feb.

Uhørt fyller 30 år i mars i år. Vi feirer jubileet allerede i kveld på radiOrakels nattsending. Vi har igjen gravd litt i Uhørts mangfoldige arkiv og mer skal det bli fremover. Ta plass i Uhørts tidsmaskin…

  • 2300: BOASTEIN Legendarisk norsk kultband, kom fra hippie/anarkistmiljø, huskes for teatralske konserter tidlig på 70-tallet og to klassiske album med absurd humor, politisk brodd og fengende, progressiv undergrunnsrock. (Fås for 2000 kroner og oppover, hvis de overhodet lar seg oppdrive – men CD-utgaver kommer snart!) Vi får en tretimers radiospessial der Uhørts Hans Voigt intervjuer kjernen i bandet og spiller hits fra LP-ene og en drøss med uutgitte låter.
  • 0200: FLEXISINGLER En av Uhørts faste gjester, musikkjournalist Tore “NXP” Stemland, forteller om sitt unike samleområde, han har funnet gull!
  • 0300: SLITENELITEN Vi intervjuet denne rocka visegruppa da albumutgivelsen deres var på beddingen i fjor høst – den ble utsatt, men NÅ begynner det å nærme seg! Barsk satire og smittende godt humør – nevnte vi at alle gruppemedlemmene er jenter? Detta blir gøy!
    Alt sammen får du i radiOrakels nattsending, FM 99,3. Lenke til direkte streaming under.
LIVESTREAM fm 99,3 her >>

 

 

Written By
More from Uhørt

ENNIO MORRICONE på UHØRT tirsdag kl 19

I ettermiddag (tirsdag 14/7) kl. 19 på Uhørt Extra på RadiOrakel blir...
Read More