Uglesett slipper Ned Fossen 25 nov.

Uglesett spiller tungrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le. Uglesett slipper Ned Fossen 25 nov. og du kan høre låta på radiOrakel FM 99,3 førstkommende Onsdag 25. november mellom 13:45 og 14:00 en gang!

Uglesett spiller tungrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le

Bandet øver i eget studio på Leirsund og består av Vegar Carlsen på trommer, Kester Bandlien på vokal, Ingar Sommerud på bass og Yme Kvistedal på gitar. Dette er rutinerte gutter som i en årrekke har laget liv på scener på Romeriket og Østlandet.

Uglesett sin andre singel slippes 25. november. Sangen heter Ned Fossen og handler om fordums våghalser som risikerte liv og helse i tønner, på jakt etter heder og ære. Hvordan oppleves anger på vei mot kanten av stupet? Nora Eek har produsert videoen som skildrer den mentale stemningen med bilder og bevegelse.

Uglesett debuterte november 2019 med singelen Selvtekt og konsert på Vintermyggen i Lillestrøm Kultursenter. Bandet har siden spilt på Megafon i Skien, Vaterland i Oslo, Greni SkogRock på Nes og Jam for Rights i Lillestrøm. Den ufrivillige covid-19 turnepausen benyttes til å ferdigstille innspillingen av den kommende debutvinylen.

Pressebilder Uglesett:

Du finner Uglesett på Facebook>>, Youtube>>, Spotify>> Tidal>>.
Mer info/booking: kvistedal@gmail.com

Tlf: 957 09 022

©Selvtekt Records 2020

 

 

 

 

 

More from Lines Lune Landing

Cathrin Gram Besøker Lines Lune Landing

Hun slapp nylig låta 'Make it Through' og denne fredagen, 19 februar...
Read More