Trine Rein slipper låt 5 mars! Hva skal man bevise når man er halvveis til 100?

Foto: Svein Finneide
Få med deg låta mot slutten av timen i Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99,3 kl 17:00 fredag 5/3!

Med sin nye singel “Prove Myself”, viser Trine Rein en trygghet og ro man bare kan oppnå ved å ha levd en god stund og samlet seg opp litt bagasje. «Prove Myself» kommer 5. mars og er en hyllest til alle som har bikket 50 år, men stadig vekk må bevise at de er gode for noe

Den allsidige sangeren og låtskriveren viser gang på gang at hun står støtt som en av Norges mest erfarne artister uansett oppturer eller nedturer. Med lang fartstid i musikkbransjen har hun fått kjenne på hvor god, men også hvor hard den kan være. Man kan aldri slutte å levere – bevise at man fortjener den plassen man har fått.

Da jeg skrev denne låten skulle den først og fremst være en trøst og oppmuntring til lytterne mine. Etter hvert forstod jeg at den er like mye en trøst til meg selv fordi jeg var i ferd med å fylle 50 år, og det skulle visstnok være ganske skummelt – både som artist og menneske

LIVESTERAM FM 99,3


«Prove Myself» er en lekker poplåt som både fenger og maner til ettertanke. De er en av de roligere og mer dyptgående låtene Trine Rein leverer, og hun håper på å få lytteren til å forstå at vi er bra nok som vi er.

– Utstyr deg med en stor «S» for Superman eller Superwoman, og møt verden med rak rygg!

Akkurat idet covid-19 for alvor ble en konstatert som en pandemi i mars i fjor, var Trine Rein i Nashville, USA og spilte inn ny musikk. «Prove Myself» er den sjette låta fra hennes «Nashville Sessions» og vil være en del av det kommende albumet hennes som slippes i 2022.

 

 

More from Lines Lune Landing

Albumslipp // Josefin Winther besøker Lines Lune Landing fredag 16. april!

Josefin Winther besøker Lines Lune Landing - fredag 16 April - det...
Read More