22. des – Susanna & David Wallumrød slipper cover av Leonard Cohens ‘Chelsea Hotel’

Susanna og David Wallumrød covrer Leonard Cohens 'Chelsea Hotel' (Foto Anne Valeur)
2020 er annerledes-året over alle; “Heldigvis fikk jeg mulighet til å spille konserter i starten av året og et par-tre måneder på høsten” forteller Susanna.

Årets siste utgivelse er en liveversjon av Leonard Cohens «Chelsea Hotel» som ble spilt på nettopp en av disse konsertene. Den utgis 22. desember og du kan høre den her på radiOrakel FM 99,3 en gang mellom 16:30 og 17:00 på selveste slippdagen

LIVESTREAM

I januar spilte Susanna & David Wallumrød noen konserter rundt om i Norge, turnéen ble avsluttet i Asker Kulturhus og nå utgir de en låt fra den konserten. Duoen spiller cover låter av Neil Young, Emmylou Harris, Joni Mitchell blant annet, og denne låta er av Leonard Cohen.

Chelsea Hotel er en blant mange favorittlåter av Leonard Cohen. En annerledes kjærlighetssang som virkelig har grodd fast i skjelettet mitt tror jeg. Det er slik med sanger som har vært med meg lenge. Dette er vår julegave til dere som kommer på konserter og verdsetter opplevelsen av å høre musikk sammen med andre mennesker i samme rom

– sier Susanna.

Susanna er en markant stemme i norsk musikkliv gjennom de siste 15 årene, med tolkninger av andres musikk og sine egne sterke originaler. Spellemannprisvinner hele tre ganger, i tillegg til Radka Toneff Minnepris og Kongsberg Jazzfestival sin store musikerpris. Susanna utga sitt fjortende album i september, Baudelaire & Piano, til svært gode kritikker.

David Wallumrød er en av Norges mest brukte studiokeyboardister, i tillegg til å være fast medlem i en årrekke med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud. Han har også en egen trio Spirit In The Dark som nylig gav ut en nydelig juleplate.

Her kan du sjekke ut mer musikk fra Susanna Wallumrød og David Wallumrød og lenger ned kan du friske opp minnet med originallåten fra Leonard Cohen – ‘Chelsea Hotel’!

Susanna & David Wallumrød på Blå i 2019

 

Written By
More from Line Bliksås

Rikke Normann slipper låta “Don’t You Worry”, 6 nov.

Rikke Normann har alltid de som ikke har det så bra i...
Read More