Susanna med nytt cover-album // 9. juni slipper «For No One»

Susanna og David Wallumrød (foto: Anne Valeur)
Susanna og David Wallumrød
Corona-situasjonen har ført til mange avlysninger og endringer, også for Susanna. Nå utgir hun noe som hittil har vært et eksklusivt live-prosjekt - nemlig et cover-album! Hør den her rett før kl 14:00!
Foto: Anne Valeur

Corona-situasjonen har ført til mange avlysninger og endringer, også for Susanna. Nå utgir hun noe som hittil har vært et eksklusivt live-prosjekt. «David og jeg har spilt sammen siden vi var unge, men ikke så mye etter at vi begge etablerte oss som musikere. I 2017 tok vi opp tråden igjen, og spilte på en konsert-serie i regi av cocktail-baren Grus Grus i Oslo. Det var så gøy at vi valgte å fortsette» Sier Susanna. Duoen måtte dessverre avlyse konsertene høsten 2020 og så langt i år, og ønsker derfor å utgi noe av musikken de spiller sammen på Susanna & David Wallumrød “LIVE”.

Albumet er live-opptak fra rett før pandemien traff, fra Blå og Asker Kulturhus, og inneholder låter av Leonard Cohen, Joni Mitchell og Tom Waits, blant annet. «Jeg håper det finnes flere der ute som kan få glede av disse fantastiske låtene; vi koser oss sånn med å spille de.» sier Susanna. Den første singelen ble utgitt på tampen av 2020, Cohen’s «Chelsea Hotel #2».Med annonseringen av albumet utgis singelen «For No One» av Lennon-McCartney. «Veldig mange av låtene spilte vi sammen allerede på slutten av 90-tallet. Akkurat denne Beatles-låta er et nytt tilskudd i buketten. En skikkelig bittersøt sviske.» forteller Susanna

Om David og Susanna

David Wallumrød er en av Norges mest brukte keyboardister, han har spilt på over 150 album og vært et fast medlem i bandet til artister som Knut Reiersrud, Odd Nordstoga, Jonas Alaska, Band of Gold og Torun Eriksen. Han har også et eget band, Spirit in the Dark. Susanna debuterte med duoen Susanna & the Magical Orchestra i 2004, og har siden det utgitt en lang rekke personlige tolkninger av andres sanger og egen-komponert materiale. Hun har samarbeidet med amerikanske Bonnie ‘Prince’ Billy, og Jenny Hval samt en drøss andreartister og musikere. Susanna er for tiden en del av Hyllest til Joni Mitchell-bandet ledet av Anja Lauvdal, sammen med Sondre Lerche, Marianna Sangita og Frida Ånnevik. Hun har vunnet Spellemannprisen tre ganger, i tillegg til andre utmerkelser som EDVARD-prisen, Rolf Gammleng-prisen og DNB-prisen som deles ut av Kongsberg Jazzfestival.

More from Lines Lune Landing

Obligatorisk lytting: SKADA besøker Line B og Ciaà i kveld kl 23:00!

I kveld får jeg besøk av gutta fra SKADA! Det er fredag og det...
Read More