Supersonisk Sommer 11.10.14 – Sitronbrus og regnbuer

Her er låtene Flemming Christensen (aka Flameboy!) spilte denne flotte høstlørdagen:

  1. Ian William Craig – On the Reach of Explanations
  2. Kate Tempest – Marshall Law
  3. Kate Tempest – Chicken
  4. R.Seiliog – Ostisho
  5. Cavern of Anti-Matter – Blood-Drums
  6. Kosmischer Läufer – Die Lange Gerade
  7. Ghostek – No Way Out
  8. Seahawks – Rainbow Sun
  9. Sophie – Lemonade
  10. Fennesz – Bécs

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_6f3_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (6867) ORDER BY ASC

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ on line 3182
More from Supersonisk Sommer

Mørk august: Supersonisk sommer 13.08.

Selv i en mørk august skal kulturmarxister danse. Jørund Høie Skaug ordner...
Read More