‘Steinbrudd’ besøker Lines Lune Landing 15.01.2021

'Steinbrudd' besøker Lines Lune Landing - to fredager fremover - tuNe in kl 17:00 på radiOrakel FM 99,3 - fred. 15. jan. og fred. 22. jan. - med repriser påfølgende onsdager. Vi skal høre masse fin musikk fra bandet!
(Foto: Johannes Andersen)

Hyggelig besøk i studio

Mange artister har benyttet anledningen med smitterverntiltak – til å fokusere på det å lage musikk. Det er vi veldig glad for her på radioen og i dag skal vi sjekke ut noen av låtene til bandet ‘Steinbrudd’ – som besøker Lines Lune Landing, fredag 15. januar.

Steinbrudd

Steinbrudd består av Ole Børge Thiis (gitar, vokal), Hanne Holmesland (gitar, vokal) og Ralf Lofstad (trommer). Thiis og Holmesland er låtskrivere. Musikken henter sin inspirasjon fra byen, naturen, dikterne og de store spørsmålene her i livet. Temaer som døden, kjærligheten, ensomhet og forlatthet –  utrykkes i melodiøse låter som på samme tid er lavmælte og pompøse.

På den siste EP-en som er delvis ferdigprodusert – har vi blant annet låtene ‘Evighet’, en hyllest til fødselens mirakel og ‘All You Need’, et vakker gitarbasert epos med sår og klangfull vokal. Steinbrudd ga ut sin første EP- ‘Words‘ i 2018. I 2020 gir de ut nytt materiale, alt produsert og mikset av Jørn Christensen. Sporene tar for seg livets opp- og nedturer.

Jeg spør mine gjester om de kan nominere en kninnelig, norsk artisk som fortjener mer oppmerksomhet. Hanne og Ole nominerte Live Sollid!! Vi får en låt av henne helt på slutten av del 1 – og i  neste episode så skal vi få høre litt mer om hvorfor bandet har nominert nettopp henne. I tillegg blir det smakebit fra hennes nye prosjekt ‘Mörmaid‘. På låta ‘Set Free’ hun samarbeidet med Bård Berg.

LIVESTREAM

 

Hanne og Ole fra Steinbrudd @ radiOrakel FM 99,3
Cover-foto ‘All You Need’ – en låt fra en mor til en datter
Ole og Hanne fra Steinbrudd poserer på Blitztrappa (jan. 2021)
Cover-foto – ‘Evighet’ – en låt fra far til datter
( Foto: Guro Sommer Værland )Live Sollid ble nominert av Steinbrudd som kvinnelig, norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! Bildet er fra prosjektet ‘Mörmade’

 

Steinbrudd på Instagram

 

Følg med neste fredag  – da skal vi høre mer om den kvinnelige, norske artisten som Steinbrudd nominerte til artist som fortjener mer oppmerksomhet. Klarer du ikke å vente – kan du boltre deg i toppsporene fra Spotify her

Live Sollid på Spotify

More from Lines Lune Landing

Rikke Normann slipper låta; ‘I Dunno Love’ – fredag 29. januar!

Hør den rykende ferske låta til Rikke Normann på Lines Lune Landing...
Read More