‘Slow Recovery’ – Fersk låt fra Cvntess!

cover art
LoFi er en sjanger som er nokså ny for meg, så det var rimelig spennende å prøve seg på det. Spennende var det også å lage noe mens jeg var rimelig høy på smertestillende medisiner, sier Mathilde Fossheim

Mathilde Fossheim er en av redaksjonene her på radiOrakel FM 99,3 (Trans Voices, mandager kl. 21:00) – slapp nettopp en LoFi-låt under artistnavnet Cvntess og dette er hennes nye prosjekt! “Det er ikke mye tekst i sangen, men det lille som er der sier mye om hvordan jeg hadde det der og da” skriver Mathilde

“Jeg holder på å produsere flere sanger, alle i litt forskjellige sjangre, fordi det er sånn jeg er” – sier Mathilde

Litt om sangen

“Jeg gikk gjennom en svært omfattende kirurgi forrige tirsdag (facial feminisation surgery heter det) og var på klinikken, prøvde å hvile og bli bedre. kona mi ved siden av meg jobbet på pc-en sin, og hen hørte på LoFi-musikk. Jeg fikk derfor lyst til å lage en LoFi låt. Og Vipps, i løpet av en dag var låten skrevet produsert og sendt til en label!

I look in the mirror and all i see, a beat up stranger staring back at me. Skin like a corpse hanging by a thread, do you feel remorse when you can’t chew bread
Videre sier hun: “Det har vært mildt sagt ganske brutalt. Jeg kom tilbake hjem nå på mandag, og holder fortsatt på å hvile og bli bedre. Sakte med sikkert blir dette bra til slutt”
Gratulerer med låt og alt! 
Du kan høre låta her på Spotify:

More from Lines Lune Landing

Albumslipp // Josefin Winther besøker Lines Lune Landing fredag 16. april!

Josefin Winther besøker Lines Lune Landing - fredag 16 April - det...
Read More