Rikke Normann slipper låta; ‘I Dunno Love’ – fredag 29. januar!

Hør den rykende ferske låta til Rikke Normann på Lines Lune Landing mellom 17:00 og 18:00, etter intervjuet med lederen av foreningen AAP-Aksjonen - Elisabeth Thoresen - her på radiOakel FM 99,3! Og gled dere til midten av mars mnd. - da får dere en hel episode hvor vi skal bli bedre kjent med Rikke og musikken hennes. Albumet 'The Art of Letting Go' slippes 19 mars

 

Rikke Normanns kommende singel «I Dunno Love» er en sårbar og leken låt som tar opp hvor vanskelig det kan være å finne kjærligheten i en verden som i stor grad består av sveiping, scrolling og filtre. Låta er den siste singelen fra hennes kommende album «The Art of Letting Go», og utgis 29. januar.

Etter samtaler med single venner fulle av frustrasjon og oppgitthet over Tinder og andre dating-apper, skrev Rikke Normann «I Dunno Love». Låta handler om å finne kjærlighet i en verden hvor ingen tør å slippe noen inn på seg, eller har tid til å bli ordentlig kjent. Tempoet er høyt og terskelen lav for å sveipe videre om man ikke spiller spillet riktig. Sjansen er stor for å få hjertet sitt knust om man viser for mye interesse, eller feil sider ved seg selv, for fort. Man vurderer, sveiper, matcher, chatter, kjeder seg, og plutselig blir det stille i den andre enden. Det finnes sikkert noe bedre. Så starter man på nytt. For de som leter etter noe ordentlig er det lite tid til å bli kjent og man holder tilbake sine sårbare sider i frykt for å bli «ghostet» eller at samtalen igjen bare ender i et onenight stand.

LIVESTREAM HER

 

«You say you know a lot of people, but you’re always lonely,» synger Rikke

.

Jeg tror denne formen for «dating» gjør at mange er mer ensomme, selv om de kanskje ikke skjønner det selv en gang. Vi er blitt så vant til at det er sånn det er, at alt skal være så casual og ingen trenger noen utover et one-nightstand. Så man investerer mindre og tar avvisningen nesten for gitt på forhånd, ingen er villig til å jobbe for noe. Det er dårlig forutsetninger for å finne kjærlighet. Alle trenger noen å være sårbar og ekte med og man føler seg mye mindre ensom når man har noen å dele hele seg med. Kjærlighet kan være så mye og ha så mange former, men det starter uansett med å åpne opp og tørre å dele på ekte

– Rikke Normann

.
«I Dunno Love» ble spilt inn i en laftet tømmerhytte på Fefor i Gudbrandsdalen, og er en av 11 personlige, lekne og håpefulle sanger som kommer på det nye albumet hennes «The Art of Letting Go». Rikke har gjemt på låtene i over ett år og gleder seg til å dele dem med verden i mars 2021.

Litt om Rikke Normann 🙂

Den alltid så produktive låtskriveren Rikke Normann har fire album i ryggsekken, og det femte er nå på vei. Hun er kjent for å alltid stå opp for de som ikke har det så bra, og skriver ærlige låter med mye sjel som vanligvis treffer lytteren midt i hjertet. De sårbare tekstene er ofte pakket inn i fengende og lekne melodier som svinger mellom indiepop og soul. Rikke har lenge vært en av Norges mest ettertraktede vokalister og korister. Hun har turnert med blant andre Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, Markus & Martinius og Amanda Tenfjord. I 2017 ble hun også håndplukket til å synge med John Legend på Nobels Fredspris-utdelingen. I 2019 og 2020 har hun spilt over 100 stue-, hage- og bakgårds-konserter, og fått et utrolig lojalt og lydhørt publikum. På en konsert med Rikke sitter alle følelsene utenpå kroppen og hun skaper en atmosfære hvor det er fritt frem å både gråte og danse.

Rikke på Spotify:


Rikke Normann på youtube:

 

iTunes Music

Tidal

Facebook

Instagram

Vi høres på radiOrakel FM 99,3! I mellomtiden kan du besøk Rikke Normann sin hjemmeside her>>

 

More from Lines Lune Landing

Cathrin besøker Line’s Lune Landing med ny EP!

Fredag 22/11 kl 17:00 får jeg besøk i Line’s Lune Landing og...
Read More