Rikke Normann slipper låta “Don’t You Worry”, 6 nov.

Foto: Kristine Karlsen//KVASS Oslo
Rikke Normann har alltid de som ikke har det så bra i tankene, og «Don’t You Worry» er skrevet som en slags trøst til de som bekymrer seg litt for mye. Hun har med seg Adam Douglas på vokal og gitar, og låta utgis 6. november. (Du kan høre den på radiOrakel FM 99,3 rett før 11:00 også igjen kl 23:00 på kvelden fredag 6 nov.)

“Alle bekymrer seg over ting, noen mer enn andre, og for noen mennesker blir høye stressnivåer og for mange bekymringer til angst. Det tar opp mye energi og gjør oss mindre glad. Jeg skrev derfor en sang om å bekymre seg mindre over at man bekymrer seg. Hvor mange bekymringer ender egentlig opp med å skje?” -sier Rikke.

LIVESTREAM

Mens hun skrev «don’t you worry» innså hun fort at låta burde være en duett. Hun spurte derfor den amerikanske soul-sangeren Adam Douglas, som hun har kjent og jobbet med i fere år, om han ville synge på den. Adam sa ja på et blunk, tilførte et mannlig perspektiv på låta og krydret den med nydelige harmonier. I tillegg la han på et bluesy gitar track som ga låta enda mer glimt i øyet, og en nesten flørtete lekenhet.

Rikke Normann har lenge vært en av Norges mest ettertraktede vokalist og korister. Hun har turnermed store navn som Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, Markus & Martinius og Amanda Tenfjord, for å nevne noen. I 2017 ble hun håndplukket til å synge med John Legend på Nobels Fredspris- utdelingen.

Hun produserer og skriver all musikken sin selv, og har gitt ut fem album med tilhørende musikkvideoer og turneer. Alt i alt er Rikke sitt eget lille produksjonsselskap.

Her finner du Rikkes plater!

Sjekk ut Rikke's hjemmeside her >>

Rikke Normann på iTunes her>> og Tidal her>> og du finner henne også på Facebook og Instagram og selvfølgelig Spotify!

Rikke slapp låta “Redefine Your Self” i år 18 September, hør den her:

 

Written By
More from Line Bliksås

Kjøp Uhørts eksklusive t-skjorte eller våre gjenbrukbare munnbind!

Ta en titt på det vi har av merch. Akkurat nå kan...
Read More