RADIORAKEL SPILLELISTE #2 SEPTEMBER

 

1. Hanne Hukkelberg – Embroidery  3.11

Det er 5 år siden Hanne Hukkelberg kom ut med skive. Nå er hun tilbake med singelen Embroidery, og den nye skiva Trust kan vi vente oss 20. oktober.

2.  Carmen Villain ft. Jenny Hval  –  Borders   4.05

Norsk-meksikanske Carmen Villain er klar med albumet Infinite Avenue ute på Smalltown Supersound. På låta Borders har hun med seg Jenny Hval på vokal og tar opp temaer som landegrenser i tida etter 9/11 samt uttrykker raseri og frykt for all rasismen hun ser i en verden med grenser. “And you only go enter if you’re white”

3. BOSCO ft. Anna Wise  –  We Cool   3.04

Den Atlanta baserte artisten BOSCO slapp nylig EP’n b. via Fool’s Gold Records. Hun sier det er hennes mest personlige prosjekt og EP’n er som en dagbok over musikk som er en blanding av r&b og indierock. Vi har valgt ut låta We Cool hvor vi også hører Anna Wise på vokal.

4. Coucou Chloe  –  Stamina   3.00

Coucou Chloe er en spennende ny eksprimentel elektronika artist fra Frankrike men som holder til i London. Hennes EP ERIKA JANE kommer ut 22. september .

 

5. Lunice ft. Le1f & SOPHIE  –  Drop Down  2.49

Produsenten Lunice fra Montreal har fått med seg Le1f og SOPHIE på laget og delt låta Drop Down i forkant av utgivelsen til debutalbumet sitt CCCLX.

 

6. Sassy 009  –  Pretty Baby   3.48

Sunniva Lindgård, Teodora Georgijevic og Johanna Scheie Orellana er den elektroniske trioen Sassy 009, forma i januar og ute med debut-EP nå i august!

7. Benjamin Tejera  –  The Avenue

Vår egne Benjamin Tejera har sluppet sin første, sjelfylte singel! Du hørte kanskje stemmen hans i soulprogrammet Soulmate, nå fyller den eteren noe mer melodiøst. Fikk du ikke med deg debut-konserten på Maksitaksi forrige måned, så gikk du virkelig glipp av noe. Sørg for å få med deg neste konsert, for Benjamin har mye på hjertet!

8.  Broen  –  Time   4.26

Broen kommer med debut skiva si I <3 Art den 20. oktober via Su Tissue i Norge og via Bella Union i resten av verden.

9. Girlhood  –  Bad Decisions  2.35

Girlhood er en duo bestående av Tessa Cavanna og Christian Pinchbeck. De skriver, spiller inn og produserer musikken sin i Christians husbåt som ligger i en av Londons kanaler. De er snart klare med sin debut-EP og første singel ut er Bad Decisions

10. Sløtface  –  Sun Bleached   2.46

Sløtface kommer endelig med debut albumet Try Not To Freak OutPropeller Recordings.

11. Maximum Joy  –  Stretch (7″ Mix)  3.50

Det nyoppstartete labelet Silent Street startet av Chris Farrell (fra Isle Hands) og Kiran Sande (fra Blackest Ever Black) gir ut I Can’t Stand It Here On Quiet Nights en kompilasjon av Maximum Joy’s singler, utgitt mellom 1980-81. Maximum Joy musikk var en særegen blanding av diy-punk, pop, funk, dub og afrobeat.

12. Ninos Du Brasil – No Meio Da Noite  4.18

Ninos Du Brasil er den italienske duoen bestående av Nico Vascellari og Nicoló Fortuni. De spiller tropisk tekno og er klare med skiva Vida Eterna 15. september på Hospital Productions og La Tempesta International.

 

13. Juana Molina  –  Un Día  5.35

Den argeniske artisten Juana Molina kom i 2008 ut med det fantastiske albumet Un Día.  Ikke før nå har den blitt utgitt på vinyl via Crammed Disc. Vi inkluderer i den anledning tittelkuttet Un Día på spillelista vår.

14. Carla Del Forno  –  The Garden   3.25

Carla Del Forno deler fire nye låter på hennes nye EP The Garden ute 6. oktober på Blackest Ever Black.

15. Tori Amos  –  Cloud Riders   5.23

Cloud Riders er førstesingelen ut fra Tori Amos nye album Native Invader.

 

16. Susanne Sundfør  –  Reincarnation  4.05

Vi tok med en av de andre, nye låtene til Susanne Sundfør kun et par måneder tilbake, men vi kan ikke la være å inkludere enda en, nemlig Reincarnation. Vi lytter til denne og skulle ønske vi hadde vært på Gaustadtoppen!

More from Musikkredaktør

RADIORAKEL SPILLELISTE AUGUST #1

  1. Miss Eaves  –  Thunder Thighs   2.52 Miss Eaves gir deg...
Read More