RADIORAKEL SPILLELISTE #1 OKTOBER

 

1. Hoodcelebrityy  –  Cut Them Off   3.22

Hoodcelebrityy har vokst opp i Jamaica og New York. Musikken hun lager er en blanding av musikk fra disse stedene da hun blander dancehallrytmer med hardtslående rap i en sjanger hun kaller TrapReggae. Hun har blitt kalt den kvinnelig Vybz Kartel og den nye miksteipen Trap vs. Reggae er blitt omfavnet av Cardi B, en god venn av Tina Pinnock som er dama bak Hoodcelebrityy.

 

2. La Goony Chonga y Trap Sade – Joya de oro (Prod. Chico Sonido)   3.15

Vi liker godt å se flere sex-positive artister lage fantastisk musikk . På låta Joya de Oro finner vi to slike artister som har samarbeidet på flere låter tidligere, nemlig La Goony Chonga fra Miami og Trap Sade fra Jersey/Bronx. Vi liker også godt hybriden trap og reggeaton/dancehall som vi hørte tidligere via Hoodcelebrityy. Den mexikanske produsenten Chico Sonido passer perfekt til å lage beats til La Goony Chonga og Trap Sade med sin futuristiske elektro låter som drar inspirasjon fra karibisk musikk som dancehall og reaggeaton  samt latinske rytmer og trap fra USA.

 

3. Big Daddy Karsten  –  Danser Med Ulver  3.51

Vi digger den nye låta Danser Med Ulver av Big Daddy Karsten som er å finne på rapperens kommende album Katta Ute Av Sekken. Big Daddy Karsten har dette å si om låta; “Danser med ulver er en dansbar kjærlighetserklæring til mangfoldet. Den handler om å være mennesker sammen og at forskjellene våre ikke nødvendigvis gjør oss så forskjellige, vi er alle ulver i samme flokk”. Viktig budskap over en fet beat produsert av Illeig. Vi gleder oss til albumet kommer ut!

4. Cardi B x Uniiqu3 – Bodak Yellow Jersey Club Remix  3.32

Vi elsker Cardi B på Radiorakel og denne uka greide Cardi B noe bare Lauryn Hill har gjort 20 år før henne, nemlig å toppe den amerikanske Billboard 100 lista som kvinnelig solo-rapper med låta Bodak Yellow. Vi har med en remixa versjon av låta som en av de råeste produsentene vi vet om nemlig Uniiqu3 har remixet. Uniiqu3 er dronninga av Jerseyclub.

5. Harocaz ft. Yung DB  –  Issa Bummer  2.47

Harocaz og Yung DB er to hip hop artister som holder til i Boston og begge er to artister å følge med på. Crewet deres er Rare Squad og låta er Issa Bummer.

https://soundcloud.com/harocaz/issa-bummer-ft-yung-db-prod-whytri

6. Kari Faux ft. Jerry Paper  –  Gotta Know  4.07

Kari Faux følger opp debut albumet Lost En Los Angeles med en syv-spors EP kalt Primary. Hun har med seg Jerry Paper på vokal og som produsent på låta Gotta Know.

7. Samsaya  –  Naina Don’t Lie  4.42

Endelig er Samsaya snart klar med sitt tredje studio album Autumn of Saya. Vi må vente til februar neste år for å høre skiva, i mellomtiden kan vi kose oss med singelen Naina Don’t Lie, en utrolig vakker låt som har fått en like vakker musikkvideo. <3<3<3

8.  Mor Elian  – Miracle Mind Program  5.47

Den talentfulle produsenten Mor Elian er klar med EP’n Miracle Mind Program på labelet Delft 20. oktober. Du kan høre tittelkuttet her på RadiOrakel.

9. Gel Set  –  Do You Miss Me?  3.48

Laura Callier flyttet fra Chicago til Los Angeles og tok med seg det hun kunne av musikkutstyret sitt og begynte å produsere musikk under artistnavnet Gel Set på hennes soverom. Inspirasjonen hennes er alt fra Karen Dalton til Tangerine Dream til Chris & Cosey. Første albumet Body Copy er klar til utgivelse 20. oktober på 2MR Records og første singel ut er Don’t You Miss Me?

10. Boy Harsher  –  Country Girl   5.15

Boy Harsher kommer ut med EP’n Country Girl 13.oktober via Ascetic House og tittelkuttet har fått en video som performance artisten og musikeren Tara-Jo Tashna spiller i.

11. WHALESHARKATTACKS  –  Tunnels   3.20

WHALESHARKATTACKS er soloprosjektet til Vivian Vega som er kjent i Oslos undergrunn via prosjekter som Masselys, Koppen og Legs11. Musikken blander synthelektronika, trap og pop. Låta Positive Disintergration er å finne på soundtracket til Joachim Triers Thelma og låta Tunnels hører du her. Begge er å finne på hennes kommende selvtitulerte album, ute 29. september på Metronomicon Audio/Musikkoperatørene.

http://www.beatport.com/track/tunnels-original-mix/9789368

12. Dream Wife  –  Fire  3.33

London trioen Dream Wife er klare med ny EP 29. september. Der kan vi høre låta Fire . Bandet forklarer at ild er et element som binder dem sammen da de er en trio av tre ildtegn; Skytten/Skytten/Løve.
EP’n inkluderer også flere remixer av låta av blandt annet Ellie Herring som du kan høre på RadiOrakels b-liste.

 

13. Lizzo –  Truth Hurts  2.53

Lizzo har laget en bra anthem for alle som elsker seg selv og ikke trenger å være i et forhold for å bekrefte det. I musikkvideoen, som er stylet av Brooke Candy, gifter hun seg med segselv over en sangtekst som minner oss på at hun er 100% that bitch.

14. The Country-Liners  –  Love Letter  4.14

The Country Liners er et countryrock prosjekt til Mary Jane Dunphe og Chris McDonnell fra Olympia.
Begge har langt fartstid i diverse musikalske prosjekter. Mary Jane er vokalist i punkrock bandet Vexxx og synthpop duoen CC Dust og Chris har spilt/spiller i blant annet The Family Stoned og TransFX . Vi gleder oss over at de har begynt å spille country. Love Letter samt 4 andre låter kan du høre på deres første utgivelse Mary Jane Dunphe & Chris McDonnell in the The County Liners ute på Wharf Cat Records 17. november

15. Sandra Kolstad  –  Hurricane   3.57

Sandra Kolstad er klar med skiva San Silva og singelen Hurricane via Fanfare. Hurricane har fått en fin musikkvideo laget på et gammelt slott på grensen mellom Polen og Tyskland. Artisten sier selv dette om både låta og videon. – “Hurricane er en slags øvelse i djevelutdrivelse og eksorsisme. Av og til tar et mørke bolig i oss som vi ikke vil ha der, som ikke er godt for oss. Og de gangene finnes det kanskje ikke noe annet valg en å gi seg helt hen, gå fullstendig opp i smerten og det vonde, og forhåpentligvis komme ut på den andre siden som et bedre og lysere menneske”

 

 

B-lista:

1. Charlotte Gainsbourg  –  Deadly Valentine

2. WHALESHARKATTACKS  –  Positive Disintegration

3. Kali Uchis  –  Nuestro Planeta (feat. Reykon)

4. Leikeli47  –  M I L K

5. Hoodcelebrityy  –  Bubble

6. J Balvin & Willy William  –  Mi Gente (feat. Beyoncé)

7. Men I Trust  –  Tailwhip

8. Reddish Blu – All Alone (Ase Manual Remix)

9. Dream Wife  –  Fire (Ellie Herring Remix)

10. Lucinda Williams  –  Six Blocks Away

11. Alice Boman  –  Dreams

12. Björk  –  The Gate (prod. Arca)

13.  S U R V I V E – Cutthroat (Lena Willikens Remix)

14. Heterofobia – Esto no tiene sentido

15. Transgression  –  Pseudo City

More from Musikkredaktør

Playlist desember – 09

Florence + the Machine – You’ve Got the Love (2:49):Florence +...
Read More