RadiOrakel Playlist Mai #2

1. Sandra Kolstad – Rooms 3.36

Sandra Kolstad kommer med albumet Zero Gravity State of Mind til høsten. Før den tid kan vi kose oss med den nydelige låta Rooms og den nydelige videon til låta:

Sandra Kolstad ‘Rooms’ from james slater on Vimeo.

2. Sia – Chandelier 4.00

Chadelier er den første singelen til den australske popsangeren og låtskriveren Sia kommende album 1000 Forms of Fear.

Jeg har bare et ord å si om videon: WOW!

3. Robyn & Röyksopp – Do It Again 5.06

Röyksopp og det svenske popikonet Robyn har gått sammen i studio igjen. Resultatet er mini-albumet Do It Again, som vi kan vente oss 26. mai og en påfølgende turne. De har sluppet tittelsporet og en lyricvideo:

4. Beta Frontiers feat. Carmen Elle – So Cold 3.05

Toronto artistene Beta Frontiers og Carmen Elle fra DIANA teamer opp og resultatet er en vakker poplåt som du kan laste ned gjennom Buzz Records.

5. F A T I M A – Ridin’ Round (Sky High) 4.35

Fatima er en svensk-født artist som holder til i London og kom 12.mai via Eglo Records med skiva Yellow Memories. Sjekk ut førstesingelen Ridin’ Round (Sky High).

6. Dreezy – Chiraq 2.27

Sjekk ut Chicago-rapper Dreezy sin reminx av Nicki Minaj og Lil Herb sin låt Chi-raq som kom ut forgje måned. Sjekk også ut Dreezy sin gratis mixteip Schizo.

7. Pearls Negras – Pensando Em Voce 2.59

Pearls Negras er en rap trio fra Vidigal favelaen i Rio De Janeiro. De har nylig fanget oppmerksomheten til produsentene Dave Alexander og Yanima som først puttet de på mixteipen Bolabo. Nå er trioen tilbake med en ny mixteip, Biggie Apple, som er å finne til gratis nedlastning. Noe av det mest forfriskende musikken jeg har hørt på lenge. <3<3<3<3

8. Pearls Negras – O Futuro 3.29

Bare fordi de er super awsome blir Pearls Negras lista med to låter. Sjekk også ut video til låta Guerreira (Warrior) :

9. Kate Tempest – Marshall Law 5.39

Kate Tempest er en poet og rapper fra London med en masse talent. Kate har tidligere utgitt kritikerrost poesi bøker og nylig turnert i 18 måneder med teaterstykke Brand New Ancients, et 75-min dikt akkopanert med klassisk musikk. Nå er Kate også klar med debut albumet Everybody Down. We Like!

10. Copeland – Smitten 3.16

Copeland er Inga Copeland, tidligere kjent som Dean Blunt’s parner i Hype Williams. Inga overresket med en slippe en 7″, Smitten, forgje uke til alle dere som ikke greier å vente på debutalbumet som kommer senere i mai.

11. Drug Train – Your Home 3.48

Drug Train er et psych-pop band fra Montreal, Canada som nylig har sluppet en 7″ på det fantastisk beko labelet. Skjekk ut låta Your Home her:

Se også video til låta Ambition In You:

12. Les Gates – Fals Profeta 1.39

Les Gates er et helt ferskt punk band fra Barcelona. Den ene låta de har sluppet Fals Profeta låter bra og gleder meg til å høre mer fra dem fremover.

13. Chain & The Gang – Devitalize 2.02

Chain & The Gang er et Washington DC punk band frontet av Ian Svenonious, tidligere vokalist for Nation Of Ulysses og Make-Up. De kom med skiva Minimun Rock & Roll 15. april. Sjekk ut den dritfete videon til låta Devitalize.

14. Austra – Habitat 4.13

Austra følger opp fjorårets skive Olympia med en 12″ Habitat. Habitat er en låt bandet har spilt live i over 3 år men har ikke funnet veien til en utgivelse før nå.

15. Lydia Ainsworth – White Shadows 4.47

White Shadows er en låt fra Lydia Ainsworth kommende album Right From Real Part 1, som er ute 10. juni via Arbutus. Vakkert!

16. Fejhed – Drinking Spit 3.48

Fejhed er Jesse Sanes (fra Hoax) og Fredrikke Hoffmeier ( bedre kjent som Puce Mary). Drinking Spit er fra deres selvtitulerte kassett som er ute på L.A. labelet Chondritic Sound.

17. Most Ghost – Un Bouquet 3.42

Most Ghost er fra New Bushwik, Canada og lager mørk soveroms coldwave og synger på morsmålet fransk.

katetempest

More from Musikkredaktør

RADIORAKEL PLAYLIST SEPTEMBER 2012 #1

Hør (nesten) hele lista i Spotify her 1. Beautiful People – So...
Read More