RadiOrakel Playlist April #1

1. Le1f – Boom 3.27

Boom fra queer NYC rapper Le1f sin nye EP Hey.

2. KUUK – HTG  3.16

KUUK er en hip hop duo bestående av Mia Refsum og Ragna Solbergenes. De slapp nylig en video for låta HTG. check it out: PS: de spiller på Maksi Taksi 12.april hvis du vil få deg med dem live.

3. Angel Haze – A Tribe Called Red  4.37

Angel Haze viser sine rapskills på låta A Tribe Called Red fra skiva Dirty Gold som Angel slapp 3 måneder før release dato da hin var lei av at plateselskapet fortsatte å utsette utgivelsen av plata. You go girl! se videon her:

4. Ylang Ylang + Bile Sister – Go Deeep  2.51

Ylang Ylang og Bile Sister covrer Janet Jacksons Go Deep på Ylang Ylang utgivelse Tender Freaky Sexy Moments hvor hin i samarbeid med andre Toronta artister covrer 90talls R&B låter.

5. The Coathangers – Springfield Cannonball  2.46

Atlanta punk bandet The Coathangers kom nylig med skiva Suck My ShirtSuicide Squeeze Records. Hør andre singelen Springfield Cannonball her:

6. Priests – Right Wing  3.26

Washington DC punkerene Priests har det siste årene kommet med en handfull 7″ og til sommeren kommer de med skiva Bodies And Control And Money And Power co-released av Don Giovanni + Sister Polygon.  Vi får en liten smakebit i form av låta Right Wing. De er defintivt et av bandene jeg gleder meg til å høre mer av fremover.

7. Weaves – Do You See Past  3.14

Weaves som holder til i Toronto, Canada slapp en selt-titulert EP 1. april på Buzz Records. Hør låta Do You See Past fra EPn her:

 

8. Marie Davidson – Perte D’Identité  7.19

Det kommer mye bra musikk fra Canda om dagen, et av de mest spennende artistene jeg har hørt på lenge er Marie Davidson fra Montreal. Hins første full-lengder Perte d’identité(oversatt til Loss of Identity) er ute 4.april via Weyrd Son Records. Og ryktene har det til at hin allerede jobber på album nr. 2 som vi kan vente oss til høsten.

9. Magic Eye – Bollywood  3.45

Bollywood fra Edinburgh trio Magic Eye sin lo-fi skive Babylon, ute på Not Not Fun.

10. Junglepussy – Satisfaction Guranteed (prod. Shy Guy)  2.54

Brooklynrapper Junglepussy har annonsert at hin slipper sitt første album Satisfaction Guaranteed neste måned og har delt tittellåta. Hele skiva er produsert av Shy Guy som tidligere har produsert Junglepussy´s samarbeid med Tink og flere Le1f låter.

11. First Aid Kit – My Silver Lining  3.36

Søstrene i First Aid Kit har annonsert at de kommer deres tredje album Stay Gold 10. juni og du kan streame første singelen My Silver Lining via deres soundcloud.

12. Lavender Country – Cryin’ These Cocksucking Tears  3.12

Lavender Country ,som ble utgitt i 1973, er ansett som den første åpent homofile country albumet. Startet av Patrick Haggerty, en gay lib aktivist i en tid etter Stonewall opprøret og han befant seg i the Pacific North West i Washinton State. Da skiva kom i 1973 ble det bare gitt ut 1000 kopier av denne skive som ble delt ut til the gay community så det er en skive få har hørt før den nå har blitt re-issuet av North Carolina plateselskapet Paradise Of Bachlors.

13.  – Szechuan  4.52

Fatima Al Qadiri en NYC og London artist som vokste opp i Kuwait lager musikk inspirert fra mange kulturer rundt om i verden og på sin nyeste utgivelse Asiatisch, som er ute på Hyperdub 5.mai, retter hin fokuset mot Kina sett gjennom en amerikansk linse.

14. Ice Cream – Fired Up 2.25

Toronto duoen Ice Cream som består av Carlyn Bezic + Amanda Crist slapp nylig video til låta Fired Up , regisert av Meg Remy fra U.S. Girls.

Fired Up – ICE CREAM from M. Remy on Vimeo.

15. Magic Island – Baby Blu 5.20

Magic Eye fra Berlin med den vakre låta Baby Blu, check ut videon:

Magic Island “Baby Blu” (Official Music Video) from Summer Cool on Vimeo.

16. Cables -Let It Go  2.30

Oslobandet Cables kommer med ny skive i slutten av året og har lovet å slippe en låt hver første dag i måneden ut resten av 2014. Først låta Let It Go gir lovende forventinger. vi gleder oss til å høre mer fremover.

16. Jhene Aiko – My Afternoon Dream  3.34

Fin låt og video fra Jhene Aiko med My Afternoon Dream.

Jhené Aiko “My Afternoon Dream” from Jhené Aiko on Vimeo.

 

Bonus video:

Video til låta The Mirror fra Os Ovni sitt nyeste album Let’s Leave Reality. Du kommer til Oslo 5.juli for å spille konsert på Maksi Taksi!

More from Musikkredaktør

radiOrakel playlist oktober 2011

CD1 TEETH – Care Bear (3:01)TEETH skrur sine Casiosynther til 11 og...
Read More