Radio Folkefest avlyser

I sammenheng med de siste dagenes hendelser, har Radio Folkefest valgt å avlyse kveldens radiosending. I stedet sender vi en spilleliste med Lillebjørn Nilsen-sanger, som et minnesmerke over Oslo slik vi husker det, og som det skal bli igjen. Det er ikke vår plass å kommentere fredagens hendelser, annet enn å fordømme denne feige og ubegripelige voldbruken, og støtte statsminister Stoltenberg når han sier at vårt motsvar som nasjon er et Norge med mer demokrati, et Norge med mer åpenhet.

I sammenheng med de siste dagenes hendelser, har Radio Folkefest valgt å avlyse kveldens radiosending. I stedet sender vi en spilleliste med Lillebjørn Nilsen-sanger, som et minnesmerke over Oslo slik vi husker det, og som det skal bli igjen.

Det er ikke vår plass å kommentere fredagens hendelser, annet enn å fordømme denne feige og ubegripelige voldbruken, og støtte statsminister Stoltenberg når han sier at vårt motsvar til dette er et Norge med mer demokrati, et Norge med mer åpenhet. Og oppfordre alle til å ta til gatene denne mandagen og gå i rosetog.

More from Radio Folkefest

De andres karneval

Forrige uke viste kalenderen at karnevalsfeiringen er over oss. De gjør det...
Read More