prOrtrettet med Heid Jerstad i Line’s Lune Landing

Redaktør Heid Jerstad_radiOrakel er med i serien prOrtrettet i Lines Lune Landing (Foto Line Bliksås)

Line’s Lune Landing får besøk av redaktør Heid Jerstad i den nye serien *prOrtrettet*

I dag kan du få med deg del 2 av min nye serie prOrtrettet som skal sendes i programmet mitt, Line’s Lune Landing! Det er vår flinke redaktør Heid Jerstad som er med i den aller første episoden.

Jeg skal intervjue redaksjonene på radiOrakel  i serien prOrtrettet og det gleder jeg meg masse til! Det er en gjeng spennende mennesker og det er mye bra musikk som skal spilles og det blir alt fra guilty pleasures til låter fra det første albumet man noen gang gikk til anskaffelse av.

I slutten av hver episode skal  skal også redaksjon som er på intervju hos meg, nominere en kvinnelig norsk artist hver som de mener fortjener mer oppmerksomhet. Jeg vil lage en rullerende spilleliste med disse damene etter hvert og håper på å få besøk i studio av  de har lyst til å komme på intervju i studio, så er det bare å sende oss muskken din hvis du har vært heldig å bli nominert.  Musikkfiler kan sendes til e-post lll@radiorakel.no

Heid nominerer Gulla i dagens episode og siste halvtimen av showet får du høre låtene du ser under her i playlisten fra Spotify.

Drømmen var alltid å bli artist, og Gulla startet med å realisere drømmen sin for tre år siden, i 2016. Hun jobbet i to år med tekstene sine,og lærte seg å produsere musikk på egenhånd slik at hun hadde kompetanse til å kunne forstå hvordan produsentene produserte låtene. På kvinnedagen i fjor slapp hun sin første offisielle låt «En annen dans» på soundcloud.

Du kan lese intervju med Gulla fra Generation2her.

«Generation 2.0» er en plattform som retter seg mot ungdom fra 13 til 27 år. Her skal man få en mulighet til å vise frem sitt talent – uansett hvilket. Her skal ingen «stemmes ut» –

Gulla på Musikkfest og radiOrakels strorscene på Arbeidersamfunnets Plass 2019

Gulla på radiorakels Musikkfest-scene 2019 med sin dj

 

More from Lines Lune Landing

Liive slipper singel; ‘Høstkjærlighet’

Få med deg Liive sin splitter nye låt mot slutten av dagens...
Read More