Nattsemding! UHØRTS 30-ÅRS-JUBILEUM fortsetter med radiogull fra arkivet

NATTSENDING! TuNe IN på radiOrakel FM 99,3 - Uhørt fortsetter jubileum og feiring GOD HELG!

Natt til første mai står i revolusjonens og folkets tegn!

2300Jon Arne Corell-spessial. Aktuell med “På Gjensyn“, oppfølgeren til megasuksessen “På Stengrunn” med tekster av Rudolf Nilsen. Corell debuterte på viseklubben Dolphins og var med på å starte plateselskapet Mai, han var med på den norske visebølgen fra den spede begynnelsen og til den inntok Norsktoppen, han husker det meste og er villig til å røpe hvor hundene er begravet. Siste intervju vi gjorde før alt stengte, fra mars 2020.

LIVESTREAM FM 99,3 HER >>

0000MAI-spessial. Norges største, mest suksessrike og mest kompromissløse indie-selskap, aktivt fra 1974 til 1983, storgrossist i spellemannspriser, CD-gjenutgivelser og hitlisteplasseringer med Vømmøl, Jon Arne Corell og PS-Gruppa, Kjøtt og Tramteatret. Selskapet drev helt idealistisk og kom med utrolig mye rart – dette blir en natt-til-1ste-mai-godtepose!

0200OHNESORG-spessial. Politisk visegruppe med et originalt lydbilde: Vi intervjuer deres bassklarinettist! Gruppa kom nettopp med en LP (lekkert design M/ obi og poster!) med noen nye og noen klassiske arbeidersanger på plateselskapet nr. 13 – tittel “Retten til Byen” (og den tilhører ikke aksjespekulantene!) 0300: Politisk spessial. Kan og bør musikk ha et politisk budskap? Vi får en time i selskap med noen artister som svarer JA og JA til disse spørsmålene. Avslutter kl 0355 med selveste Internasjonalen fremført av selveste Robert Wyatt (Soft Machine)!

 

Written By
More from Uhørt

UHØRTS 30-årsjubileumsfeiring fortsetter med klassikere fra arkivet

Du får Uhørt helt frem til tidlig morning og du finner oss...
Read More