Murmur slipper singelen Me & You 22/9

Foto av artist Murmur av Adnreas Bjørnseth
Murmur slipper låta Me & You
Murmur, som har besøkt Lines Lune Landing tidligere, har singelslipp 22 september! Få med deg låta hvor hun har med seg indiebandet Jouska som co-producer — rett før klokka slår 14:00. Frekvensen er FM 99,3 eller strøm direkte fra vår nettradio! Gratulerer med slipp!
Foto: Andreas Bjørseth
Styling av: Tekla Lou Fure Brandsæter

by:LARM-aktuelle Murmur slipper singelen ‘Me & You’ onsdag 22/9-21│du kan høre låta her på radiOrakel FM 99,3 mot slutten av timen 13:00 til 14:00

I Me & You oppdager Murmur seg selv som sin egen beste venn og største fiende. Singelen som slippes 22. september er en dansbar påminnelse om å stå stødig i seg selv og stole på egen intuisjon. Bak artistnavnet Murmur står låtskriver og produsent Sunniva Mellbye. Med indie-duoen Jouska på laget som co-produsenter har hun skapt en euforisk høstperle med et synth-riff som klistrer seg til hjernen.

Til singelen følger en nostalgisk musikkvideo satt til sommerens varmeste dager i en tilsynelatende tom og døsig småby. Videoen veksler mellom naive, befriende og tidvis ømme minner om tenårenes lange somrer, og er regissert og fotografert av Andreas Bjørseth (Boy Pablo, Sassy 009, Gundelach +).

LIVESTREAM fm 99,3 HER >>
Murmur utga sin debut-EP A Self-Inflicted Calm i 2019. En rekke konserter fulgte, deriblant ved Oslo Pride, Klubb-Øya og Vill Vill Vest, som rullet terningkast 5 for hennes mystiske opptreden. I D2 og Subjekt fortalte Murmur om sin indie tilnærming til musikkproduksjon. Da Sassy 009 dro på Europaturné høsten 2019 var Murmur med som oppvarmingsartist og liveband-medlem. Fjorårets utgivelse av EP-en Behind Your Back førte til internasjonal oppmerksomhet fra blant andre musikkbloggeren David Dean Burkhart og DIY Magazine. Singelen For You, Baby ble omtalt av P3 som «en snodig, annerledes og rå låt» og nikket mot Grimes og Bowie. En god sommer på en rekke festivalscener er forbi.

Nå ser Murmur fram mot slipp av Me & You og til sine opptredener på by:LARM 1. og 2. oktober. Les mer her >>
Murmur —  Me & You

Murmur på Spotify

Jouska på Spotify

Murmur — For You, Baby

Jouska — Born in Cash

More from Lines Lune Landing

Ragnhild Sarsten fra Tsarsten & The Freudian Slippers besøker oss, tune iN kl 14:00 i dag!

Ragnhild Sarsten fra Tsarsten & the Freudian Slippers besøker oss i studio i dag...
Read More