Murmur + Mörmaid – ny singel «Drift» ute 7. mai

Mörmaid og Murmur
Mörmaid og Murmur har begge blitt nominert som kvinnelige, Norske artister som fortjener mer oppmerksomhet og nå slipper de låta 'Drift' sammen! Hør den mot slutten av Lines Lune Landing (1600 til 1700) på radiOrakel FM 99,3!
Murmur foto: Andreas Bjørseth // Mörmaid foto: Guro Sommer

De to norske artistene og produsentene Murmur og Mörmaid tar deg med inn i en åttitallsinspirert nordisk popdrøm i deres nye singel og første låt-samarbeid. Med et bakpå, men samtidig fengslende beat og de to vokalistenes eteriske stemmer som loser deg mykt gjennom lydlandskapet, forteller «Drift» om å endelig slippe taket og hengi seg til kjærligheten.

LIVESTREAM FM 99,3 HER >>

Murmur produserer elektronisk utforsking av melodier, stemninger og det underbevisste. Beskrevet som «det perfekte soundtrack til en Winding Refn noir film» og «party-musikk for de lett melankolske» leder hun deg inn og ut av følelser som både er behagelige og uhyggelige.

A chasm of dynamic beats, gilded synths, and a vocal with under the skin beauty, this will stay with you for days to come

(Podcart om Murmurs singel ‘From Below’)

Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse innen progressiv elektro-pop, og har bevist å være en ustoppelig kraft i krysningspunktet mellom elektronisk og vokal eksperimentering. Med en sterk sans for rytmisk og harmonisk driv, en klokkeklar stemme og personlige tekster, er musikken hennes like hypnotiserende som den er energisk.

Mörmaid serves up a cascading debut pearl in ’Turn Away’; a song that defies conventions, and one full of idiosyncratic beats, whimsical synth textures and ingenious hooks

MEOW Mag om Mörmaids debut-singel ’Turn Away’ – du finner hele artikkelen her >>

MurmurInstagram, Facebook, og Spotify

MörmaidInstagram, Facebook og Spotify

 

 

 

 

 

More from Lines Lune Landing

Marthe Valle slipper låta ‘Favn Om’ – 9. april!

Du får høre slipplåta 'Favn Om' mot slutten av timen 17:00 -...
Read More