BOKLANSERING 27/9-2018: FORRÆDERENS GUIDE TIL NORD-KOREA (Morten Traavik)

I forbindelse med Aschehoug  forlags lanseringen av Morten Traaviks bok: FORRÆDERENS GUIDE TIL NORD-KOREA på Kunstnernes Hus , skal vi fra radiOrakel ta turen bort til lokasjon og vi sender Janina for anledningen! Hun skal også få med seg Brigade Nord  –  de skal tolke Nord-Koreas største pophit, av Moranbong Band  Vi vandrer til Paektu-toppen 

Din veiviser i verdens hemmeligste land
Med solid innsikt om landets komplekse historie skildrer kunstneren Morten Traavik Nord-Korea med et eksepsjonelt innsideperspektiv. Han bringer oss tett inn på livet til dagens nord-koreanere og gir oss en innføring i “verdens mest lukkede” nasjon. Vi får også møte andre nordmenn som har knyttet nære bånd til landet. Forræderens guide til Nord-Korea vil gi deg kunnskap og endre ditt blikk på dette mytiske landet. En helt uunnværlig bok for alle som er opptatt av vår samtids mest spennende politiske spill og ikke minst erdet en guidebok utenom det vanlige.

Brigade Nord er satt sammen for anledningen og Morten Jørgensen (Svalbard – Hair fra 2016) var selv i Nord-Korea under studietiden, så bokaktuelle Traavik ba Jørgesen om et musikalsk innslag.

Her har du resten av musikerne du kan få med deg når de fremører verdenshistoriens lengste og mørkeste  versjon av ev av Nord-Koreas mest populære låter:

Linn Nystadnes, gitar og kor (Deathcrush, Oilskin), Ole Torstein Hovig, keyboards og kor (Ludvig Moon), Vidar Evensen trommer og kor (Deathcrush, Oilskin)

Siri Amalie Oftestad leser dikt fra kritikerroste “Soloppgang i Nord” (Oktober, 2018)

DJ Ivan Novak, grunnlegger av  legendariske LAIBACH, skal holde musikken i gang, ta turen da vel!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kunstnernses Hus

27.09.2018

20:00

#loveyourradio

fm 99,3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More from lines-lune-landing

Gatas Parlament i studio!

  I forbindelse med den nye skiva // Efil4satag //, får jeg...
Read More