Mörmaid besøker Lines Lune Landing!

Mörmaid ble nominert av Steinbrudd som 'Kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! TuNe iN på radiOrakel og Lines Lune Landing kl 17:00 - 26.02.2021 (Foto: Foto: Maja Eidsør Viken)

Jeg tar en prat med Mörmaid – som sitter i England og jobber med musikk i disse dager! Da bandet Steinbrudd besøkte meg i studio – ble Mörmaid nominert!

Den norske artisten og produsenten Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse innen progressiv elektro-pop, og har bevist å være en ustoppelig kraft i krysningspunktet mellom elektronisk og vokal eksperimentering.

Med en sterk sans for rytmisk og harmonisk driv, en klokkeklar stemme og personlige tekster, er musikken hennes like hypnotiserende som den er energisk. Hun opptrer også i prosjekter som Ben Alexander, Tobi Duchampe, Jenny Alien og Brand New Moon.

LIVESTREAM FM 99,3

'Set Free'

..er hennes nye singel i samarbeid med produsent og trommis Bård Berg. Mörmaids eteriske vokal og eksperimentelle produksjonsstil kombinert med Bergs fengende beats og lyddesign utgjør en forførende miks av skjønnhet og intensitet i en låt som uttrykker et desperat ønske om å bryte ut av fastlåste livsmønstre.

Mörmaid på Instagram og Facebook,
www.mormaid.com

Bård Berg i sosiale medier Instagram, Facebook
https://bardberg.no

God helg!

/Line

More from Lines Lune Landing

Liive slipper singel; ‘Høstkjærlighet’

Få med deg Liive sin splitter nye låt mot slutten av dagens...
Read More