#MINPAROLE Kvinnedagen 8. mars 2021

Del din parole! #MINPAROLE 8. mars // radiorakel ønsker å invitere alle til å dele sine egne paroler i sosiale medier, under hashtaggene #minparole og #radiorakel

Vi i radiOrakel har i år en SoMe kampanje i forbindelse med 8.mars, der vi ønsker å invitere alle til å dele sine egne paroler i sosiale medier. Du bruker hashtaggene

#minparole og #radiorakel

 

Vi ønsker at alle kvinner og allierte skal få slippe til orde denne dagen, og vi ønsker å vise mangfoldet og variasjonen av meninger og tanker og politiske krav kvinner faktisk har. Vi er ikke nødvendigvis en homogen gruppe!

Vi oppfordrer derfor alle som er opptatt av kvinners rettigheter, inkludering og mangfold, alle som er opptatt av kjønnsrettferdighet, og alle som ser seg berettiget til å feire den internasjonale kvinnedagen, til å dele sin feministiske parole til alle som vil se! Gjennom kampanjen #minparole håper radiOrakel å få se bredden av hva feminister i Norge drømmer om og kjemper for.

Kampanjen starter fredag 05.03.2021 – håper mange vil delta, og også hjelpe oss med å spre ordet! Du kan delta i det mediet som passer deg best, om det skulle være tekst, bilde, ord, musikk, kunst, dans, video eller hva som helst annet!

 

Written By
More from Line Bliksås

Attacks on Gender Studies

I mange deler av verden prøver myndigheter og andre aktører å begrense...
Read More