Liive slipper singel; ‘Høstkjærlighet’

foto
Få med deg Liive sin splitter nye låt mot slutten av dagens Lines Lune Landing - fredag 15 okt. 17:00 til 18:00 på radiOrakel FM 99,3
Foto: Jan Khür

Møt Liive – norsk sangerinne kommet hjem igjen fra København En dag besluttet den norske jazz-sangerinne Liive seg plutselig for å dra ut i verden og forfølge sine drømmer. Liive har alltid ville gjøre tingene litt annerledes og da hennes musikkhjerte plutselig var begynt å banke for popmusikk, så dro hun av sted. Sammen med sin svenske venn Olle Markensten skrev og producerede de mange gode sanger i Danmark, London, Italia og LA. Blant annet Liive’s debutsingle ”København”, og “Høstkjærlighet”.

Om å være i en tidløs zone av forelskelse og høstblader og forelske seg helt vilt og oppleve at tiden står stille imellom høstbladene. Høstkjærlighet handler om å forelske seg hodestups i en spesiell person, og sammen med denne, oppleve at tiden stopper opp.

LIVESTREAM FM 99,3

 

Mens man svever som to tenåringer imellom høstbladene, som daler ned og omslutter dem. Og sangen handler om hvor fantastisk det kan føles å tørre å gjøre seg svak sammen med den rette personen.

Jeg håper sangen kan bety noe for alle de forelskede der ute, eller at de kanskje finner hverandre inspirert av denne?

Og at de glemmer litt tid og sted, og tør og la seg rive med av følelsene. Av og til er det meget viktig, å tørre å leve og kaste seg ut i det.” (Liive) Hvem er Liive? Liive aka Live Foyn Friis, er en norsk sangerinne, som egentlig kommer fra jazzverdenen, og har spilt i band i mange år. Med bandet har hun reist rundt i verden og spillet med nogle af verdens største jazzstjerner som Bobby McFerrin, Brian Blade & John Scofield.

Her har du ‘Høstkjærlighet*

 

 

More from Lines Lune Landing

Ragnhild Sarsten Fra Tsarsten & The Freudian Slippers Besøker Oss igjen, Tune IN Kl 10:00 I Dag!

  Ragnhild Sarsten fra Tsarsten & The Freudian Slippers Besøker Oss igjen,...
Read More