Kringsatt av Fiender

En radiodokumentar om konflikten i Kurdistan.

En radiodokumentar om konflikten i Kurdistan. Produsert av Martin Ravneberg og Jannicke Skrinde Heier.

Episode 1

Du får høre Erling Folkvord, rødt-politiker med lang fartstid innenfor solidaritetsarbeid i regionen, Nihal fra KJA i tyrkisk Kurdistan, Refik Gefur styremedlem av den kurdiske nasjonalkongressen og Veisi Altai som er filmskaper og geriljasoldat!

Episode 2

Bli med Martin og Jannicke inn i en Ezidi Flyktningeleier i tyrkiske Kurdistan. Vi har pratet med dem som har vært utsatt for IS sine verste overgrep og de som prøver å hjelpe dem.

Episode 3

Bli med Martin og Jannicke bak barrikadene i Cizire og Nusaybin og hør historien om Haci Lokman Birlik som ble drept og lynsjet av Tyrkisk politi.

Episode 4

Vi skal se nærmere på den politiske kampen og den represjon den møter i dagen Tyrkia. I denne episoden møter vi menneskerettighets organisasjoner, LHPT forkjempere og Kurdiske aktivister.

Episode 5

Vi skal prate med kvinnesaksforkjemper og høre fra en filmskaper som var med YPJ (den kvinnelige geriljaen) under forsvaret av Kobani.

Episode 6

I denne episoden skal vi snakke med en PKK gerillja-soldat, som er med og forsvare bydellen Sur, og prate med medlemmer av den skeive bevegelsen.

Written By
More from Sub City

Kritiske til latin-amerikansk gjesteliste

Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) er kritiske til Oslo Freedom Forums latin-amerikanske gjesteliste....
Read More