Gulla besøker Line’s Lune Landing!

Pessefoto fra Gulla
Line, Ciaá, tekniker Sara – og Gulla i midten!
Sommeren 2018 spilte Gulla Martine Lia Nordmoen (23) på vår Musikkfest-scene og vi digger Gulla fortsatt. Nå er det plateslipp og vi skal høre alle de nye låtene. Vi er forelsket i Gulla.

Redaktør Heid Jerstad nominerte Gulla som Norsk kvinnelig artist som fortjener mer oppmerksomhet i min serie om redaksjonene på radiOrakel. Vi er alle enig! Vi var var meget fornøyd med det første albumet – og nå har vi falt igjen.

Jeg tar med med Obey Propaganda’s programleder – Ciaá, inn i studio og vi skal snakke om låtene på det nye albumet. Gulla setter ord og rim på følelser – du vil føle deg frisk og klar til kamp etter dette albumet og du vil gå ut og du vil hjelpe en SØSTER!


Fra generation2:

Hva vil du si til generasjonen 13-27 år. Som drømmer om å leve av talentet sitt, hva enn det er?

«Jeg vil si det jeg kunne ønske noen sa til meg og det er: Gjør det selv og det er ikke farlig! Ved å tørre å prøve mye på egenhånd, tørre å satse og feile så lærer du så ekstremt mye. Ta til deg kunnskap og inspirasjon overalt! Vær PÅ! Finn ut av hva som føles riktig for akkurat deg og lag noe du kan være stolt av om mange år, du må kunne stå for det. Tørre å feile, men aldri mist entusiasmen. Kanskje litt utradisjonelt å si, men kreativitet kommer best til utrykk hvis du har det bra med deg selv. Vet at det er mange som tenker at kunst kommer fram ved å ha det vondt og det å dyrke den smerten – men da kommer du til å tære på deg selv i lengden. Klarer du å bygge opp noe du er komfortabel med, så klarer du å bygge opp deg selv og ha det bra i deg selv. Det kommer til å vare så sykt mye lengre enn noe du skaper fordi du har det vondt. I lengden kommer du ikke til å klare å være i lidelsen, så hvis du skal leve av det så må du gjøre noe du elsker og som gir deg glede.»  Gulla

 

Søsteren Min

  1. Styrke – Prod: Illeig aka Eigil Bertsen, tekst: Gulla
  2. Distrahert – Prod: palme aka Marius Reiersen, tekst: Gulla
  3. Søsteren Min – Prod: Soulbase aka Vegar Dahl, tekst: Gulla
  4. Filter på sjela – Prod: Palme aka Marius Reiersen, tekst: Gulla
  5. Gjør deg sjæl – Prod: Illeig aka Eigil Bertsen, Tekst: Gulla
  6. Pippi – Prod: MOLTOM aka Tom Aleksander Klepp Molnes, tekst: Henrik Høven, Lasse Nymann og Gulla
  7. Hallo – Prod: Soulbase aka Vegar Dahl, tekst: Gulla
  8. Håp – Prod: TOMZN aka Christian Thommasen, tekst: Gulla
  9. Mario kart – Prod: Jonas Jensen, tekst: Sindre Timberlid Jenssen og Gulla
  10. Store jenter gråter ikke – Prod: Soulbase aka Vegar Dahl, korarrangement: Anne-Kari Dreier, kor: Andante, Tekst: Ulrikke Falch og Gulla

 

 

 

 

More from Lines Lune Landing

Nattsending med Morten Jørgense kl 23:00 i kveld!

Forfatter, poet og musiker Morten Jørgensen tar turen til radiOrakel på nattsending...
Read More