Er du radiOrakel’s nye SoMe-ansvarlig?


Vil du bli SoMe-ansvarlig på radiOrakel?

Trenger din CV litt boost? radiOrakel er en feministradio som sender 145 timer i uken på FM i Oslo-området. Vi lærer opp kvinner og personer med minoritetskjønn i radiofaget (og et par menn!), og har det gøy med å lage radio! Her jobbeskrivelse fra en tidligere SoMe-ansvarlig:

Jeg rakk kun å være so-me-dame i radiOrakel noen få måneder, før jeg ble revet vekk i en fulltidsjobb. Men jeg vil forsøke å si noen ord: Du må være ganske glad i Internet og mennesker for å ta dette ansvaret/denne jobben. Det er sosiale medier vi snakker om. Det beste med å være SoMe-dame i radiOrakel, er at man får fri tilgang på superfine folk!


Det var SÅ hyggelig å være en del av dette fantastiske prosjektet! Dernest får man verdifull erfaring (og noe å skrive på CVen), da man får frie tøyler til å eksperimentere med bilder, film og tekst, i alle radioens kanaler,


Du blir kjent med menneskene, men også programmene, og det er veldig gøy å leke med hvordan å friste folk til å skru på radioen. Den andre delen av jobben er jo å friste folk til å donere penger, og det var også interessant, på en annen måte. Alt i alt, var det den morsomste so-me-jobben jeg har gjort, og jeg skulle gjerne gjort det fortsatt, men jeg har ikke tid!

SoMe-ansvarlig er en ulønnet rolle, med mulighet for å søke midler til eget honorar. Det innebærer noen timer arbeid hver uke, men kan bli mer om du vil.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Send oss en e-post med din CV og litt informasjon om deg selv og hvorfor akkurat du ser for deg selv i en rolle som dette!

E-post sendes til redaktør Heid Jerstad – redaktor@radiorakel.no

Våre kanaler er Facebook, Instagram og Twitter

Les mer om oss og radioens historie her! 

 


 

Du finner oss her!

 

 

 

 

 

 

Written By
More from Line Bliksås

Artur Kiriko besøker Flamme Snakk!

www.radiorakel.no/livestream Tune iN kl 13:00 i dag! Artur Kiriko besøkte Zena Løchting...
Read More