Er du radiOrakel’s nye SoMe-ansvarlig?


Vil du bli SoMe-ansvarlig på radiOrakel?

Trenger din CV litt boost? radiOrakel er en feministradio som sender 145 timer i uken på FM i Oslo-området. Vi lærer opp kvinner og personer med minoritetskjønn i radiofaget (og et par menn!), og har det gøy med å lage radio! Her jobbeskrivelse fra en tidligere SoMe-ansvarlig:

Jeg rakk kun å være so-me-dame i radiOrakel noen få måneder, før jeg ble revet vekk i en fulltidsjobb. Men jeg vil forsøke å si noen ord: Du må være ganske glad i Internet og mennesker for å ta dette ansvaret/denne jobben. Det er sosiale medier vi snakker om. Det beste med å være SoMe-dame i radiOrakel, er at man får fri tilgang på superfine folk!


Det var SÅ hyggelig å være en del av dette fantastiske prosjektet! Dernest får man verdifull erfaring (og noe å skrive på CVen), da man får frie tøyler til å eksperimentere med bilder, film og tekst, i alle radioens kanaler,


Du blir kjent med menneskene, men også programmene, og det er veldig gøy å leke med hvordan å friste folk til å skru på radioen. Den andre delen av jobben er jo å friste folk til å donere penger, og det var også interessant, på en annen måte. Alt i alt, var det den morsomste so-me-jobben jeg har gjort, og jeg skulle gjerne gjort det fortsatt, men jeg har ikke tid!

SoMe-ansvarlig er en ulønnet rolle, med mulighet for å søke midler til eget honorar. Det innebærer noen timer arbeid hver uke, men kan bli mer om du vil.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Send oss en e-post med din CV og litt informasjon om deg selv og hvorfor akkurat du ser for deg selv i en rolle som dette!

E-post sendes til redaktør Heid Jerstad – redaktor@radiorakel.no

Våre kanaler er Facebook, Instagram og Twitter

Les mer om oss og radioens historie her! 

 


 

Du finner oss her!

 

 

 

 

 

 

Written By
More from Line Bliksås

C a t h r i n med debut-låt! The Fall

  Med hjertet i hånda har hun satset både sin stolthet og alle...
Read More