12. mars // Ellys siste singel før Albumslipp i april!

Foto artist Elly
Foto: Guro Sommer Værland
12. mars gir Elly ut siste singel før tredjealbumet kommer. «This Place by The Sea» er en hyllest til de stedene og menneskene som får hjemme til å føles «hjemme». Du kan høre låta mot slutten av timen i fredagens Lines Lune Landing på radiOrakel fm 99,3 (1700 til 1800)
Foto: Guro Sommer Værland

«This Place by The Sea» ble skrevet den første sommeren Elly bodde i Larvik. Kystbyen var en stor kontrast til barndomsstedet Hjartdal, en liten bygd i Telemark. Hun kom fra stillheten og den mørke skogen, til havet og yrende byliv.


LIVESTREAM fm 99,3

Låta handler om tilhørighet og røtter, og det å ha et sted å føle seg hjemme. «This Place by The Sea» er full av energi og minner om lange kvelder i strandkanten med venner. Elly håper den kan varme lytteren etter en kald vinter og gi håp om at sommeren ikke er så altfor langt unna. Elly har skrevet om brødrene Peter og Willie som om sommeren drar hjem dit de vokste opp. Der utforsker de alle stedene de pleide å henge, møter alle menneskene de en gang kjente og har den årlige sommerfesten på stranda. Det å komme hjem skildres både melankolsk og harmonisk.

— Det kan være både fint og litt melankolsk å komme hjem til der man vokste opp, barndomsstedet, og jeg hadde lyst til å skrive ei låt som satte ord på hva som gjør at hjemme føles «hjemme»

Om Elly

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge.

En av Ellys største styrker er formidlingsevnen. Det nærmer seg utgivelsen av Elly sitt tredje soloalbum, og hun har utgitt to singler – den trøstende og glade «Judy», og den mernostalgiske «Oh Time». Albumet «The Company of You» kommer 30. april. Ellys tidligere utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz.

På hennes kommende album er det popsjangeren som først og fremst står i fokus. Musikken er produsert av David Aleksander Sjølie og Julie Falkevik Tungevåg. Hun har tidligere også samarbeidet med bl.a Anders Engen, Bjørn Klakegg, Audun Erlien, låtskriver Jeffrey A. Wasserman og Knut Reiersrud. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer – tidligeremusiker i Fleetwood Mac – hvor en ny gjesteopptreden fulgte året etter på Suwalki Bluesfestival i Polen.


Besøk Ellys hjemmeside her>>

Elly på Soundclou , Spotify, Apple Music, Tidal, Facebook, Instagram

Elly på Youtube!

More from Lines Lune Landing

Marthe Susann besøker Lines Lune Landing 28 mai!

Marthe Susann ble nominert av Josefin Winther som kvinnelig, Norsk artist som...
Read More