Elly slipper låta ‘Oh Time’ 30. desember!

(Foto: Patrick Webb)
Den 30. desember slipper Elly låta ”Oh Time” – en låt om eksistensielle veikryss og valg. Låta, og den kommende plata, sender solide nikk til HAIM, Amanda Bergman og Joni Mitchell. Du hører låta her på radiOrakel FM 99,3 den 30. desember mellom 13:00 og 14:00 en gang!

Det er ikke tilfeldig at Elly velger å dele denne låten nå. Når et nytt år står for døren er det nok mange som stiller seg spørsmål som ”hva bruker jeg egentlig tiden min på?” og ”ønsker jeg å endre noe?”.


LIVESTREAM FM 99,3

Etter 2020 er nok disse spørsmålene mer aktuelle enn noensinne, og man har store forventninger til at 2021 skal bli en ny og bedre start. ‘Oh Time’ balanserer delikat mellom pop og rock. Gjennom en stødig beat serverer ”Oh Time” en ettertenksomhet om at tiden går og konfronterer oss med at relasjoner, opplevelser og ting kan forandre betydning, i reisen fra en livsfase til en annen. Låten beskriver hvordan viktige brikker i vår opplevelse av ”hvem vi er”, kan forandre seg gjennom livet. Sanger vi digget blir til minner, kjæresteforhold blir en del av vår «bagasje», bånd mellom mennesker «holder ut». Vi tilgir, går videre og kjenner på at «tiden leger alle sår».

—’Oh Time’ skiller seg fra ganske mye annet jeg har skrevet. Jeg kjente på en del eksistensielle ting mot slutten av 20-åra. Ting som tidligere betød mye for meg, føltes plutselig veldig annerledes fordi livet mitt hadde forandret seg, og det hadde jeg også. For eksempel parforhold som gikk ”dukken”. Når man er i forholdet betyr det og partneren alt, men når det blir slutt må man lære seg å forholde seg til personen og minnene på en annen måte

– sier Elly om bakgrunnen for låta.


Sjekk ut ellymusic.no >>

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Det ble bevist at en av Ellys største styrker er formidlingsevnen. Det nærmer seg utgivelsen av Elly sitt tredje soloalbum. 9. oktober ga hun ut første singelen ”Judy”, akkompagnert av en musikkvideo i desember, og nå ønsker hun å dele enda en låt med oss.

Ellys tidligere utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz. På hennes kommende album er det popsjangeren som først og fremst står i fokus. Musikken er produsert av David Aleksander Sjølie og Julie Falkevik Tungevåg. Hun har tidligere også samarbeidet med bl.a Anders Engen, Bjørn Klakegg, Audun Erlien, sangtekstforfatter Jeffrey Wasserman og Knut Reiersrud. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer -tidligere musiker i Fleetwood Mac – hvor en ny gjesteopptreden fulgte året etter på Suwalki Bluesfestival i Polen.

Du kan høre Elly på apple music og TIDAL, og du finner henne også på SoundCloudFacebook og Instagram.

‘Oh Time’

Sjekk ut den siste singelen ‘Judy’ her!

‘Heal My Heart’ fra 2011

‘To Somewhere Peaceful’ fra 2013

Written By
More from Line Bliksås

Blvck O besøker Flammesnakk!

Blvck O! Nå på Onsdag hadde Zena besøk av Omar ‘Noir’ Faal...
Read More