Dette trenger ikke bli en mandag

God overstått Radio Folkfest-bursdag til deg også, kjære lytter! Vi håper du hadde en fin jubileumsuke med mye portvin og gjennomlyttinger av favoritt-folkefestsendinger. Det hadde ihvertfall vi. Men man kan ikke alltid spise kaker formet som hardingfeler dekortert i utsøkte melisformasjoner. Noen dager må være vanlige mandager også. Flaks at denne mandagen er første dag i uka som vil gi deg by:Larm 2011 - med all sin larm og glede.

God overstått Radio Folkfest-bursdag til deg også, kjære lytter! Vi håper du hadde en fin jubileumsuke med mye portvin og gjennomlyttinger av favoritt-folkefestsendinger. Det hadde ihvertfall vi. Men man kan ikke alltid spise kaker formet som hardingfeler dekortert i utsøkte melisformasjoner. Noen dager må være vanlige mandager også. Flaks at denne mandagen er første dag i uka som vil gi deg by:Larm 2011 – med all sin larm og glede.

Vi har derfor samlet sammen en liten haug artister fra årets folkemusikkporsjon av programmet som vi liker – og i studio hadde vi besøk av Oslos egne trekkspillstjerne Guro von Germeten som sang og larmet litt i folkefeststudioet, og fortalte oss hva hun skal få med seg på årets by:Larm. I kveldens sending får du høre islandsk reggae, romfrekke dansker, islandsk-japanske evergreens og en kontroversiell omgåing av alle bidrag fra Norges Nashville, Bergen.

Vi ses på festival! Vi kommer til å være snurpene bakerst i lokalet, som vil høre “De nære ting” som ekstralåt.

Spilleliste 14.02.11

Earlybird Stringband – Agderrilene
Guro von Germeten – Spiderman (live i Folkefeststudio)
Hjálmar – Saga úr Sveitinni
Òlöf Arnalds  – Sukiyaki
Frisk Frugt – Det er det her det hele handler om – elektrisk guitar og dans

Neste uke: Gudrun og Ingrid minnes sitt opphav – NORGES NASHVILLE SPESIAL

More from Radio Folkefest

Funky nattergaler

40 år etter den persiske pop-gullalderen, redder et lite miljø eksil-iranere i...
Read More

1 Comment

Comments are closed.