Dette trenger ikke bli en mandag

God overstått Radio Folkfest-bursdag til deg også, kjære lytter! Vi håper du hadde en fin jubileumsuke med mye portvin og gjennomlyttinger av favoritt-folkefestsendinger. Det hadde ihvertfall vi. Men man kan ikke alltid spise kaker formet som hardingfeler dekortert i utsøkte melisformasjoner. Noen dager må være vanlige mandager også. Flaks at denne mandagen er første dag i uka som vil gi deg by:Larm 2011 - med all sin larm og glede.

God overstått Radio Folkfest-bursdag til deg også, kjære lytter! Vi håper du hadde en fin jubileumsuke med mye portvin og gjennomlyttinger av favoritt-folkefestsendinger. Det hadde ihvertfall vi. Men man kan ikke alltid spise kaker formet som hardingfeler dekortert i utsøkte melisformasjoner. Noen dager må være vanlige mandager også. Flaks at denne mandagen er første dag i uka som vil gi deg by:Larm 2011 – med all sin larm og glede.

Vi har derfor samlet sammen en liten haug artister fra årets folkemusikkporsjon av programmet som vi liker – og i studio hadde vi besøk av Oslos egne trekkspillstjerne Guro von Germeten som sang og larmet litt i folkefeststudioet, og fortalte oss hva hun skal få med seg på årets by:Larm. I kveldens sending får du høre islandsk reggae, romfrekke dansker, islandsk-japanske evergreens og en kontroversiell omgåing av alle bidrag fra Norges Nashville, Bergen.

Vi ses på festival! Vi kommer til å være snurpene bakerst i lokalet, som vil høre “De nære ting” som ekstralåt.

Spilleliste 14.02.11

Earlybird Stringband – Agderrilene
Guro von Germeten – Spiderman (live i Folkefeststudio)
Hjálmar – Saga úr Sveitinni
Òlöf Arnalds  – Sukiyaki
Frisk Frugt – Det er det her det hele handler om – elektrisk guitar og dans

Neste uke: Gudrun og Ingrid minnes sitt opphav – NORGES NASHVILLE SPESIAL

More from Radio Folkefest

50 grunner til at min førstefødte skal hete Pål Simon

Etter hvem vet hvor mange år med litt skuffende utgivelser, Broadwaymusikaler, ettermiddagslurer...
Read More

1 Comment

Comments are closed.