Cathrin Gram Besøker Lines Lune Landing

Hun slapp nylig låta 'Make it Through' og denne fredagen, 19 februar kl 17:00 - tar hun tar turen til radiOrakel og Lines Lune Landing for å slå av en prat!

Cathrin Gram

Cathrin slapp nylig låta 'Make it Through' fra det kommende albumet 'Silence and Alarm'

Cathrin slapp singelen «Make it Through» fredag 5. februar. Det har vært kaotiske og vanskelige tider for oss alle i snart ett år nå.

Vokalist og låtskriver Cathrin Gram har benyttet tiden som innestengt godt, og «Make it Through», er en låt som kan gi deg både sjelefred og hjertebank. Hun tar turen til vårt studio Pilestredet for å snakke litt om låta, det kommende albumet og vi får høre en låt av Cathrins favorittartister akkurat nå.

L I V E S T R E A M // FM 99,3 >>


Cathrin Gram er frilansskuespiller og manusforfatter. Hun har jobbet i en årrekke som programleder, reporter og produsent i NRK radio og TV. I tillegg har hun jobbet med ulike frie teatergrupper og vært vokalist i band. Gram er mye brukt som innleser og dubber, og stemmen hennes brukes ofte i reklame og dokumentarproduksjoner (Lydbokforlaget)

Jeg spør alle mine gjester om de vil nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer  oppmerksomhet – og da jeg spør Cathrin –  så nominerer hun Synne Sanden – GRATULERER! Vi skal spille en låt fra det siste albumet til Synne, ‘Imitation’

Den er rolig, men en av de vakreste låtene jeg har hørt

…skriver Cathrin Gram om låten vi skal høre fra den nominerte. Vi gleder oss!

Sjekk ut hjemmesiden til Synne Sanden her >>, Synne Sanden på facebook >>

Synne Sanden

Synne Sanden is an expressive and experimental popartist from Norway. Her new album IMITATION is about wanting to be someone else, it´s a description of self-loathing, inferiority and envy, but also about growth. Now available online.

Synne Sanden slipper ny EP 5. Mars; ‘Swallowed’. Denne har hun lagd med filmkomponist Øyvind Blikstad. TuNe iN på Lines Lune Landing – fredag 19 februar kl 17:00 – med reprise onsdag 16:00 // radiOrakel FM 99,3 for å få med deg låta fra Synne Sanden og du kan sjekke ut mer av musikken hennes lenger ned i denne artikkelen.

Cathrin Gram jobber også om dagen med sitt nye album –  ‘Silence and Alarm’  –  som kommer om ikke så alt for lenge. Masse gull fremover altså – på FM 99,3!

‘Make it Through’

Musikkvideoen til ‘Make it Through’ av Cathrin Gram!


Synne Sanden på Spotify

Synne Sanden fremfører en nydelig strømmekonsert fra Kulturkirken Jakob in Oslo – februar 2021

God helg!

#loveyourradio

 

More from Lines Lune Landing

SKADA gjester Line’s Lune Landing!

SKADA besøker meg i studio igjen og denne gangen er det helt...
Read More