Bakrommet fyller 15 år!

Nå har DJ Sprængt Torsk holdt Bakrommet hver lørdag på FM 99.3 siden 1998 og det fortjener en feiring! På fredag den 21.06.2013, er det jubileumsfest og støttekonsert for radiOrakel og Bakrommet på Blitzhuset, Pilestredet 30E.

Dørene åpner 20.00 og konsertene starter 21.30. Det er 70,- i døra, BYOB!

Vi er stolt over å presentere Hanouneh som kommer og spiller for første gang i Oslo. Og vi er glade for at det blir på den beste konsertscena. Hanouneh hører hjemme på Blitz;) Hun har med seg “The Rolling Rebels” til å backe seg. Musikken kan beskrives som “En fusjon av dype musikalske røtter, personlig uttrykk, og politisk kamp, som skaper en unik sound som har som mål å krysse grenser, røre hjerter, og bryte lenker”. Som Bob sa det” get up, stand up å kom på Blitz”
http://www.hanouneh.com/
https://soundcloud.com/hanouneh

Lamek er et nytt prosjekt fra et av medlemene fra blant annet Knoklene og Terroristene. Dette er band som har fulgt Bakrommet i mange år så vi er glade for at Lamek vil bli med på fæsten. Lamek har sammarbeidet med The Wailers(!) på de nye låtene. Lyrisk mener Bakrommet at dette er noe av det beste vi har i Norsk reggae idag! Med seg på scenen får han JahTea kjent fra Ark Manifest. Han driver å lager nye låter på Norsk og vi får premiære på noen nye kutt denne kvelden. Det Blir Kanoon.
https://soundcloud.com/ole-schweder/sets/lamek-album-ro

Høyttalerne er bra på Blitz men vi tenkte at vi skulle prøve å ha et godt reggae sound mellom konsertene. Så derfor tar Roastfish & Cornbread sound med seg et Soundsystem og kobler opp en bassvegg i lokalet å. Regner med at heile R&C Family kommer til å lage kjæmpefæst. Og Denne kvelden får de og med seg Manik B fra Mexico på micen. Tequila sei nu bærre vi;)
https://www.facebook.com/OSLODUBCLUB?fref=ts
http://soundcloud.com/brothermanik

Written By
More from Bakrommet