9. oktober slipper Elly låta «Judy»

9. oktober slipper Elly låta «Judy» Hør den på radiOrakel FM 99,3 Fredag 9 okt. mellom 10:30 og 11:00! Og senere samme dag på Line's Lune Landing.
Elly slipper låta Judy 9 oktober 2020. (Foto: Patrick Webb)
9. oktober slipper Elly låta «Judy», en popperle om å oppleve verden på vidt forskjellige måter, selv om man står hverandre nær. Låta, og den kommende plata, sender solide nikk til både Maggie Rogers, Amanda Bergman og Joni Mitchell

Du får høre låta mellom 10:30 og 11:00 på slippdagen  – Fredag 9 oktober her på radiOrakel FM 99,3 også får du den igjen kl 17:00 på Line’s Lune Landing.

Elly, eller Ellen Marie Løkslid, har lagt bak seg to album og en rekke konserter og samarbeider når hun nå begir seg ut på et nytt kapittel. Med flere referanser i popmusikken nå enn tidligere, er hun klar for å se fremover.

Denne låta skreiv jeg høsten 2018. Jeg hadde akkurat truffet kjæresten min, var nyforelska og svevde på en sky. Samtidig var det noen nær meg som hadde det tungt. Det blei en veldig kontrast og jeg syns det var vanskelig å klare å være i begge verdenene på samme tid

– sier Elly selv om “Judy”.

«Judy» spretter av gårde på en ganske lystig melodi og et drivende sound, men har tekstlig iboende et større alvor. Stemmen til Løkslid forteller en historie om å oppleve livet veldig ulikt, avhengig av hvordan man har det. Hvordan minner forandrer seg over tid og det å håpe på og tro at ting blir bedre.

LIVESTREAM

Om Elly

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Det ble bevist at en av Ellys største styrker er formidlingsevnen.

Ellys tidligere utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz. På hennes kommende utgivelse «Judy» er det popsjangeren som først og fremst står i fokus. Musikken er produsert av David Aleksander Sjølie og Julie Falkevik Tungevåg. Hun har tidligere også samarbeidet med bl.a Anders Engen, Bjørn Klakegg, Audun Erlien, sangtekstforfatter Jeffrey A. Wasserman og Knut Reiersrud. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer – tidligere musiker i Fleetwood Mac – hvor en ny gjesteopptreden fulgte året etter på Suwalki Bluesfestival i Polen.

Her er et klipp som en liten gruppe mennesker var heldige å fikk oppleve da Elly holdt en nydlig konsert live i Zoes galleri –  med TMW fra Studio Zoe Eskes i Bø, Telemark

 

Ta en titt på hjemmesiden og finn Elly på Facebook og Instagram @ellenmarielokslid

 

 

More from Lines Lune Landing

Albumslipp // Josefin Winther besøker Lines Lune Landing fredag 16. april!

Josefin Winther besøker Lines Lune Landing - fredag 16 April - det...
Read More