29. april kl 17:00 – Synne Sanden besøker Lines Lune Landing!

Foto av artist Synne Sanden på Blitz
Synne Sanden ble nominert av Cathrin Gram – som kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! GRATULERER! Du blir bedre kjent med Synne i del 1, fredag 30. april. TuNe iN for deilig musikk og som alltid, en hyggelig og interessant samtale!

Synne Sanden skriver tekster om ting som er tabu og kanskje vanskelige å snakke om. Vi slo av en prat da hun besøkte meg i Lines Lune Landing og det blir to hele episoder hvor du skal få bli bedre kjent med en dyktig musiker med en himmelsk stemme. Synne ble nominert av Cathrin Gram som kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet, og du får høre nominasjonen i del 1!

Swallowed er komponert av artist Synne Sanden og filmkomponist Øyvind Blikstad. Ep´n inneholder 5 låter som de to har skrevet sammen og er produsert av Øyvind Blikstad. Den inneholder også en remix av Skeleton fra hennes tidligere album, som var starten til samarbeidet. Da de oppdaget hverandre var det ingen tvil om at de måtte samarbeide. Resultatet er slående og massive låter med filmatisk preg og sterke tekster. Øyvind Blikstad har blandet mektige orkester-arrangement med mørke elektroniske elementer og selvbygde instrumenter som veves sammen med Synne Sanden sin ekspressive vokal. Lydbildet og vokalen dykker ned i dypet og vokser fra det sarte og såre til det eksplosive, harde og storslåtte. Ep´n handler om nedbrytningen i et destruktivt forhold og om å bygge seg opp igjen. Verket beskriver sårbarhet, sinne og styrke og er en emosjonell opplevelse som vil få deg til å holde pusten.

LIVESTREAM FM 99,3 HER >>

Photo Credit: Ellinor Egeberg

Musikkvideo

Musikkvideoen til Skeleton remixen er regissert av filmskaper Simon Matthew Valentine og artist Synne Sanden. Sammen har artisten og filmskaperen skapt en mørk, vakker ogsæregen musikkvideo filmet av Simon Matthew Valentine. Videoen er spilt inn i et svart tomt rom og det mektige og episke landskapet i Jutulhogget. I videoen forteller de en historie om et destruktivt kjærlighetsforhold og om manipuleringen og nedbrytningen i dette forholdet. I videoen ser man også skuespiller Per Vidar Gornitzka Anfinnsen som spiller den andre i forholdet, med en imponerende prestasjon. Karakterene er sammensatte av sårbarhet og styrke og uttrykker en kommunikasjon der de beveger seg ut og inn av de svake delene av seg selv.

SJEKK UT HJEMMESIDEN TIL SYNNE SANDEN HER >>

Toppspor fra Synne Sanden!

More from Lines Lune Landing

8. okt. │Hôy La slipper endelig sitt debutalbum!

Jeg snakket med Hôy La via telefonen fra København hvor hun har...
Read More