24/9 kl. 17:00│Polarnatta besøker Lines Lune Landing!

Foto av bandmedlemmer
Oslobandet Polarnatta besøker Lines Lune Landing på radiOrakel (foto: Line Bliksås)
Polarnatta tar turen til Lines Lune Landing! To av medlemmene, Hanne Jacobsen Lillevold (vokal/gitar) og Sigrid Ramdal (fiolin/el-fiolin/koring) kommer på besøk for litt musikkprat og du får høre låtene til bandet — i tillegg går det rykter om en liten akustisk-opptreden fra damene mot slutten av del 1. Del 2 kommer sødag!

Bandet Polarnatta starta så smått opp på 2012-tallet med Hanne Jacobsen Lillevold (sang og gitar) som en av da tre medlemmer. Sigrid Ramdal (fiolin og kor) ble med i 2013. I 2014 ble bandet til en akustisk duo med Hanne og Sigrid, inntil Vidar Hovind (bass) og Tor Linckert (trommer) ble med våren 2015, og fra høsten 2015 ble Geir Barkvoll (gitar) også fast inventar i bandet.

Medlemmene har mange års fartstid fra flere band og orkestre, og med en variert bakgrunn som spenner fra klassisk til rock.  Som bandnavnet tilsier søker Polarnatta å formidle musikk med både mørke og lyse sider. Tekster og melodier er av Hanne Jacobsen Lillevold. Etterhvert har bandets  medlemmer farget lydbildet slik at bandet best kan beskrives som folk-pop inspirert, men med solid groove og et tidvis snev av vise-jazz.

To runder i Stable Studio med Anders Gjertsen som tekniker og i tillegg Dagfinn Hovind på siste EP ‘Carlas Dans’, har resultert i at noen av bandets låter finnes på SpotifySoundcloud og Urørt. Ta en titt på Polarnattas hjemmesider for mer informasjon om bandet.

26. oktober kan dere få med dere Polarnatta på Urørt! Finn billetter og mer informasjon her >>

TuNe iN på radiOrakel FM 99,3 eller strøm direkte fra vår nettradio fra knappen under!

LIVESTREAM NETTRADIO FM 99,3

Her har du Polarnattas bandmedlemmer (Foto: Birgitte Heneide)

Sjekk ut musikken til Polarnatta på Spotify

Polarnatta på Soundcloud

Polarnatta på Youtube

 

More from Lines Lune Landing

Intervju med Ragnhild Sarsten, det lukter plateslipp!

  Alt flyter… Mennesket som art begynte sin utvikling i vann som...
Read More