29. okt.│Elly med ny single: ‘This Place by The Sea – A Friday Afternoon’

Foto av Elly
Elly tar turen til radiOrakels studio A om ikke så alt for lenge — og rett før midnatt i dag kan du få med deg låta 'This Place By The Sea'. Følg med på gruppen; Lines Lune Landing på Facebook for nærmere informasjon. God helg!
Foto: Guro Sommer

Som en hale til tredjealbumet, som kom 10. september, slipper Elly låta «This Place by the Sea – A Friday Afternoon» 29. oktober. Låta er en alternativ versjon av singelen med samme navn som kom tidligere i år, men nå kledd opp i en grandios instrumentering, osende av frihetsfølelsen vi alle kjenner på denne høsten.

Tidligere i høst utga hun tredjealbumet «The Company of You» til gode kritikker fra blant annet Nettavisen: «Hun er noe så sjeldent som en langt framskreden historieforteller i poplandskap som ikke er bortskjemt med slikt.» Til nå er det kun de som har kjøpt vinylversjonen av albumet «The Company of You» som har fått høre «This Place by the Sea – A Friday Afternoon». Låta er et “hidden track” etter siste låt på albumet, og nå skal den for første gang slippes digitalt.

Om Elly

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Det ble bevist at en av Ellys største styrker er formidlingsevnen. 10. september kommer Ellys tredje soloalbum «The Company of You».

 

Livestream

‘The Company of You’ fra Spotify 

Elly på Youtube

More from Lines Lune Landing

Trine Rein slipper låt 5 mars! Hva skal man bevise når man er halvveis til 100?

Få med deg låta mot slutten av timen i Lines Lune Landing...
Read More