22. okt. kl. 17:00│Cathrin Gram besøker Lines Lune Landing!

La din høst fylles av "Silence and Alarm"! Jeg snakket med Cathrin Gram som slapp sitt debutalbum forrige mnd. Og 26. oktober kan du se henne live på Ingensteds i Oslo!

For en knapp måned siden, slapp Cathrin Gram sitt aller første album — og i dag tar jeg en prat med henne over zoom fra kl 17:00 i Lines Lune Landing og du skal få høre HELE albumet i løpet av sendingen. Og hvis du vil få med deg Cathrin Gram live på scena – så er det bare å ta turen til Ingensteds, mandag 26. oktober. Dørene åpner kl. 20:00 og fra kl. 21:00 starter konserten! Reprisen av dagens sending får du allerede førstkommende søndag kl. 12:00.

Sjekk ut hele arrangementet på Facebook her >>

Med sin modne, uanstrengte og sensuelle stemme serverer Cathrin Gram poetiske pop-perler fra sitt indre hvelv. Dette er musikk som beveger deg samtidig som den nagler deg fast. Hun er en som virkelig elegant mestrer skiftet mellom det såre og det sterke.

Albumet “Silence and Alarm” representerer hele hennes musikalske univers, men er også sterkt preget av tiden vi lever i. Tekstene er om livets noen ganger dramatiske stillhet. Og om all støyen! Som oftest kretser det rundt de store følelsene etter et tap i kjærlighetens mange former.

Cathrin Gram har tidligere gjort seg bemerket med flere stødige singler og en EP, samt flere heftige liveopptredener. Konsertene hennes kobler seg rett på følelsesapparatet hos publikum. Med selvsikkerhet og varme gir hun oss både gåsehud, tårer, latter og trang til å danse. Noe som er forbløffende godt gjort av en debutant! Dette skyldes nok både Cathrins modenhet i alder (50), og hennes mangefasetterte bakgrunn som skuespiller og programleder på TV.

Cathrin Gram skriver all musikken, men albumet er laget i samarbeidet med popmagikere som Olav Tronsmoen (Maria Mena, Ina Wroldsen), Nils Martin Larsen (Nils Bech, Marit Larsen), og Henrik Skram (Den Norske Opera).

Livestream

Utgivelsen feires med releasekonsert på Ingensteds 26. oktober. Ta turen, dørene åpner kl. 20:00!

Her kan du sjekke ut hele det nye albumet ‘Silence and Alarm’

 

More from Lines Lune Landing

16:00 / Gjenhør del 2 med Ingrid Frivold

Gjenhør fra fredagens episode hvor jeg snakker med musiker og trompetist Ingrid...
Read More