Er du radiOrakels nye IT-sjef?

Vi trenger ny it-sjef!

Vi trenger ny it-sjef på radiOrakel fm 99,3!

Kjenner du til Linux og Windows, HTML, php, css, drifting av servere, nettverk og infrastruktur? Les videre hvis dette interesserer deg.


radiOrakel, Norges eneste og verdens eldste feministradio, søker ny IT-sjef. Stillingen er åpen for alle, men lokalene våre mangler dessverre heis og det er tre etg. opp til oss. Nå trenger vi frivillige til å drifte våre servere, vårt nettverk, vår infrastruktur og PC/datauttstyr. Vi finner en tid som passer for deg.

Hvordan organiseres oppgavene?

Vi er en frivillig medlemsorganisasjon der formålet er å bekjempe diskriminering og fremme likestilling, med særlig vekt på å gi kvinner og minoritetskjønnede plass i media. Opplæring har alltid stått i fokus hos oss, og mange av våre tidligere medlemmer arbeider i dag i riksdekkende media, både som profilerte ansikter og bak kulissene.

Fordi vårt arbeid i all hovedsak er basert på frivillighet er stillingen ulønnet. Men som IT-sjef i radiOrakel vil du få verdifull innsikt i IT-løsninger som relaterer til radiodrift og erfaring i å drifte systemer i en mellomstor organisasjon.

Vår IT-sjef vil få ansvar for drift, vedlikehold og feilretting på servere, PC / laptop, nettverk og infrastruktur. Våre servere er i hovedsak Linux-maskiner og styrer nettverket vårt, deler filer mellom maskiner og sørger for backup. Vi har noen stasjonære maskiner som kjører Windows og en håndfull bærbare PC med både Windows og Linux installert. Vanligvis utgjør arbeidet 0.5-2 timer i uken, men i kortere perioder med installering/oppgradering/feilsøking kan det bli en dag i uken. IT-sjefen rapporterer til styret og samarbeider tett med daglig leder og teknisk sjef, samt andre av våre teknisk interesserte og løsningsorienterte medlemmer.

Dette er en fin mulighet til å styrke CV’n med verdifull erfaring fra et levende miljø, så send din søknad til i dag til : redaktor@radiorakel.no eller dagligleder@radiorakel.no

Verdens eldste kvinneradio!

radiOrakel er verdens eldste kvinneradio, og har siden 1982 produsert eksperimentell journalistikk, nyskapende komikk og gravende hørespill; alt med en skeiv vinkling som har gjort sendingene til en enestående radioopplevelse.

Mer om Radiorakel

Vi vil gjerne bli kjent med deg, send oss en e-post – kanskje det er nettopp deg vi leter etter?

 

 

Hvis dette høres ut som noe du kunne tenke deg å bli med på, send en e-post her!

Under følger et lite knippe bilder fra radiOrakel, bli med i gjengen da vel! 

 

Send e-post til redaktor@radiorakel.no

 

 

 


 
 
 

Livestream

Written By
More from Line Bliksås

Raria på Flammesnakk i dag kl 13:00!

Tune iN kl 13:00 i dag, linken til nettstreaming finner du her! Zena...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.