17:00 // Verdsmannen Thorbjørnsen slipper låt + du får del 2 fra intervjuet med Mörmaid!

Vi starter timen med Verdsmannen Thorbjørnsen som blir med meg via telefon. Det er singlelipp! Deretter får du resten av intervjuet med Mörmaid. Det er fredag på radiOrakel fm 99,3!

TuNe iN på Lines Lune Landing 12. mars  skal jeg snakke med Verdsmannen Thorbjørnsen i forbindelse singelslipp! Låta heter ‘Ugras’ og den får du høre i første halvdel av sendingen. I andre del av sendingen får du resten av intervjuet med Mörmaid!

Om låta 'Ugras'

Vi har alle ugras i våre liv hendelsar, situasjonar, konfronasjonar som kvernar i eins indre. Ugraset ligg der alltid. Små dryp av tankegods gneg gangar i bakhovudet, kjem til overflata ujamnt. Ugras slepp ikkje taket. Ugras er den du ikkje ynskjer å være, det er karakterbristen, det er avviket som skil seg ut, løgnen — det er skammen over ikkje være god nok — ugraset gjev ikkje fred. Det kvernar. Ugraset slit i oss, det kan setje seg på hjartet. Det kan bli umogleg å bli kvitt. Ugraset. Avslørande, svikefullt, vondt og kaldt. Likefullt formar ugraset våre liv; lagar nye vegar, ville vegar. Det fortel kven vi er, kva vi er, kva vi vil være, kven vi vil være. Det er slik vi lærer, det er slik vi er. Mennesket treng ugras, ugras veks i mennesket. Slik er vi, slik er ugras.

LIVESTREAM fm 99,3 her>>Jeg spør gjestene mine om de kan nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet og Vedsmannen nominerte Frida Hunshammer! Gratulerer!

Frida Hunshammer og teamet rundt fortsetter å produsere kvalitet! Dette kommer denne gangen til syne med hennes tredje singel Disqualified.

Frida som var med i The Voice 2017 fikk etter TV programmet en større motivasjon for å slippe låter. Denne gangen gir hun ut en låt som passer seg særs godt i sommersola så vel som i en mørk klubb i LA. Låten har et internasjonalt og tidsriktig sound og produsent Alf Magne Hillestad har virkelig truffet på hva markedet vil ha. Disqualified, som er skrevet av henne selv og søskenbarnet Erlend Hunshammer Moen kan ikke kategoriseres som en klassisk «break up song» selv om teamet her er kjærlighet fra den ene parten som tar slutt.

More from Lines Lune Landing

Gulla besøker Line’s Lune Landing!

Sommeren 2018 spilte Gulla Martine Lia Nordmoen (23) på vår Musikkfest-scene og...
Read More