17. des. kl. 23:00 Nattsending│Krissy Mary nomineres av Wild Man Riddim!

I dagens Lines Lune Landing, nominerte bandet Wild Man Riddim — en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! Gratulerer til Krissy Mary! Du får høre hele intervjuet med Wild Man, inkludert nominasjonen, på nattsending fra 23:00 på FM 99,3 eller nettradio!
(Foto: Julia Marie Naglestad)

Vi går igjennom alle 10 låter fra det nye albumet ‘Panatlantic’. I tillegg blir det ekstra mange låter fra Krissy Mary etter time to av intervjuet med Wild Man Riddim!

Krissy Mary, er aktuell som soloartist med den kommende plata Feme Sole, som er hennes debutalbum som singer-songwriter. Tidligere er hun kjent som frontfigur i bandet The Secret Sound Of Dreamwalkers, og i det mer eksperimentelle- og vokal-ambiente soloprosjektet The Secret Sound.

Som soloartist er stemmen rammeverket for drømmende og mørk folk-musikk, og tekstene dreier seg ofte rundt myter, drømmer og eksistensielle utfordringer

Krissy Mary har jobbet med vokal som kunstuttrykk i flere år, både gjennom sin kunstutdannelse og i en rekke bandsammenhenger som, the Harvey Steel show og Torgeir Waldemar. Hun har også bidratt på en rekke norske plateinnspillinger som, Minor Majority, Unnveig Aas, the Devil and the Almighty Blues, Louien og Signe Marie Rustad.

Albumutgivelse av plata Feme Sole er planlagt 2022! 

…i musikken kan det kaotiske og formløse bli skapt til noe meningsfylt, det kan også gi språk til det sansbare som vi ikke alltid klarer å finne forklaring på

kristinemarie.no

https://www.facebook.com/KristineMarieAasvang/

https://www.instagram.com/krissymary.music/

Livestream

Krissy Mary – Too Heavy For Your Boots

Y Belive – Kristine Hovda
The Secret Sound

Wild Man Riddim

 

More from Lines Lune Landing

24.06 // Bandet ‘RYKTE’ tar turen til Lines Lune Landing + singelslipp fra Liive!

Live Foyn Friis og Martin Vinje har startet nytt band! RYKTE heter...
Read More