16:00 // Del 2 – Synne Sanden nominerer Mia Marlen Berg fra Doffs Poi!

Endre Forbord // E.F Photography
Synne Sanden besøker Lines Lune Landing og i del 2 – nominerer hun en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! Gratulerer til Mia Marlen Berg som er vokalist i bandet Doffs Poi!
(Foto: Endre Forbord // E.F Photography)

TuNe iN på radiOrakel FM 99,3 og få med deg nominasjonen fra Synne Sanden, i dag, 12/5.  Fredag 14. mai sendes i tillegg hele intervjuet fra kl 23:00 og da får du flere smakebiter fra de to albumene til Doffs Poi; Doffs Poi (2012) og Dictionary Songs (2017)

LIVESTREAM FM 99,3 HER >>

En energisk, sjangerbrytende trio med en lyd som kan beskrives som et melodisk og eksplosivt rytmisk fyrverkeri. Doffs Pois naivistiske energi og uhemmede blanding av musikalske påvirkninger, får deg til å lure på om dette er den typen musikk Aqua og Frank Zappa aldri laget sammen.  Med Norges mest uforutsigbare vokal og forstyrrende rytmer, vil Doffs Poi bevise at supercatchy pop-låter ikke trenger å være kjedelige! (Fra bandets facebookside)

Mia Marlen om nominasjonen fra Synne:

Wow! Så utrolig hyggelig av Synne! Jeg hadde nominert henne tilbake 1000 ganger om jeg hadde kunnet! Hun er den mest genuine, ekte og produktive artisten, låtskriveren og vokalisten jeg kjenner, virkelig på tide at hun begynner å få litt mer oppmerksomhet nå etter alle disse årene med trofast knallhard jobbing. Musikken hennes står høyt hos meg og mange andre!

Mia Marlen Berg er for tiden travel student, og er midt i eksamensforberedelser, men hun har planer om å utgi soloalbumet sitt etter hvert. Mia Marlen er også medlem i bandet ‘Doffs Poi’, som ga ut sitt siste album i 2017. Bandmedlemmer er Tomas Järmyr, Oscar Grönberg og Mia Marlen Berg.

Kanskje vi får besøk i studio når nytt soloalbum fra Mia Marlen er ute? Det håper vi! Du kan sjekke ut musikken til ‘Doffs Poi’ og Synne Sanden i lenkene under her:

Swallowed – Synne Sanden

More from Lines Lune Landing

Wild Man Riddim gjester Nattsending med Ska og andre godsaker i kveld!

  I kveld får vi besøk av gutta i bandet Wild Man Riddim!...
Read More