Nye nettsider

radiOrakel har fått nye sider (hurra!!). Dette medfører i en kort periode at noen funksjoner ikke er helt som de skal, men det jobbes iherdig med å rette opp i dette.

11 Comments

 • nn says:

  Syns dere bør gjøre noe med Hanto, jeg har sett stykket, det er utrolig. Og han er ekstrem.

 • sigrid says:

  Takk for innspill, nn: Hør på Kulturrådet onsdag 7. oktober. Hanto vil dukke opp!

 • eivind says:

  Nå er det noe nytt igjen. Disse webfolka klarer jo aldri å bestemme seg! Men kanskje du kan hjelpe til…?

  Hva ønsker du å se her? Hva mangler, hva funker, hva syns du om designet, evt. ikke?

  Her snakker vi ikke nyhetsmateriale, for dette kommer det nok av fremover. Mer sånn som “skarpere logo”, “fungerende live-spiller”, “Flickr bildepool”. Du skjønner tegninga. Takk!

 • Fred Flint says:

  “Featured” på forsiden som rullerer over de siste nyhetene er genialt! Spesielt siden hver av dem er klikkbare… Men de generelle info-sidene til hvert program finner jeg ikke lenger (bortsett fra som pop-up tekst over linken til programmet). Blodsprøyt f.eks. hadde et fint bilde inn på sin side før, nå ligger det bare program-relevante nyheter der.

 • Fred Flint says:

  Ok, da er programsidene på plass også, det er kjempebra! Og en fin måte å liste opp nyhetene på programsidene, med bilder. Keep up the good work!

 • eivind says:

  Hei Fred, takk for tilbakemelding! Fortsatt litt som gjenstår på sidene til de respektive programmene, bl.a. repriser og å kunne redigere sidene sine selv på en enkel måte. Ellers er det rent visuelle ting og ymse småpirk som blir prioritert i neste omgang. Kom gjerne med innspill alle (?) sammen! Ikke noe er for lite eller dumt, i hvert fall ikke i teorien… 🙂

 • Fred Flint says:

  En liten snodighet: “Siste nytt” på forsiden rullerer nå over fire gamle saker… Den bør vel oppdateres automatisk?

 • eivind says:

  De rullerende sakene oppdateres ikke automatisk, men manuelt. Ettersom webredaktør har vært syk den siste tiden har ikke dette dette blitt gjort. Idéen er at det her skal være rom for større saker, nyheter og andre ting som krever mer blikkfang enn en “vanlig” sak/sending. Siste saker har sin plass på høyre side. Skjønner at det kan virke forvirrende etter de forandringene som har skjedd på nettsiden. Håper dette er forklaring god nok, og jeg tror oppdatering av sakene er underveis!

 • Fred Flint says:

  Siden vi allerede har twitter på forsiden (altså radioens egne fuglekvitringer), så la jeg også Nyhetene og Kommentarene (dvs. RSS Feed’ene for disse) inn i twitter. Kan dere legge ut disse som linker helt nederst på siden, under “Diverse”?

  F.eks. noe sånt:

  Innlegg RSS i Twitter:
  http://twitter.com/rakelWebRSS

  Kommentarer RSS i Twitter:
  http://twitter.com/rakelCommentRSS

 • Sarah says:

  Radiorakel er best!
  Stå på folkens.
  Gleder meg til å se hva som skjer hos dere framover

 • Mayapiraja says:

  Fett at dere setter opp flere journalistkurs utover våren!
  Har lyst til å joine radiorakel ASAP!
  Dere er rå!
  Hilsen Mayapiraja

Comments are closed.