Programmer

RåskapRåskap

Hip-hop handler om å vise råskap, i dette programmet snakker Karina Sletten om kvinner og ikke-binære rap-artister! Alt fra old-school, club, murderrap og folk som rapper om borgerrettigheter i urbefolknings-områder i Mexico.

I en time snakkes det om fire ulike artister og deres kunstneriske utrykk, om artistenes liv og inspirasjoner. Det krever en råskap å være seg selv, og d...

ugressugress

Vi lever i en verden der stadig mer skog blir felt og naturområder ødelegges. Om folk vet at planter som omtales som ugress egentlig har vært brukt som medisiner i årtusener, kanskje det vil føre til mer respekt og hensyn i det daglige....

Doom di DoomDoom di Doom

Rikke Karlsen og Lise Viken lager radioprogram som setter "slow and low" i høysetet, og trasker seg sakte gjennom alt fra doom, stoner og sludge til andre langsomme slektninger. Doom di Doom sender onsdager klokka 21, og kjører reprise mandagen etter klokka 19. Liker du innoverfokus, nedstemte strengeinstrumenter og musikk som du fysisk kjenner i kroppen så er du vår venn. Velkommen ...

BarrikaderockBarrikaderock

Brekk av helga med en solid porsjon misnøye!

En talefør og meningsberettiget redaksjon med lang fartstid og alt for store platesamlinger tar for seg alt innen pønk. Hardcore, Thrashcore, Grind, Doom, Crust, Oi!, 77 Punk, Psychobilly, Anarchopunk, Power- Pop, Skacore, Noise, Powerviolence, Goth, Thrashmetal, Garage etc, etc, forbered deg på å se svart i 60 minuter!

Akkurat nå bes...

BoplicityBoplicity

Boplicity setter et litt uformelt fokus på bebop fra 40- 60- tallet, men innslag av swing, stor-band, trad jazz, vocal, vocaleese, impro og avantgarde. Fri-jazz... vil også forekomme.

I tillegg skal vi rette et litt skeivt blikk på de fargerike karrierene til mytiske legender som Billie Holiday, Charles Mingus Miles Davis, John Coltrane osv osv. Sist men ikke minst er vårt overordnede ...

Dj Harold LloydDj Harold Lloyd

Harold Lloyd er en dreven musikkentusiast som lærte seg å dje via rave-scenen fra begynnelsen av 90-tallet. Jungle og drum&bass har alltid vært det som øker pulsen hans mest, i tillegg til muligheten med vinyl å kombinere mange uventa og/eller passende musikalske elementer. Litt som en kabaret, med breakbeats som aspic'en.

Siden -96 har han med glede hatt radioprogram på radiOrakel o...

StupetStupet

… er et program som går på radio.

I løpet av 22 eterår med lite fanteri, men desto mer prat om slikt, har Stupet stått for et paradigmeskifte innen rockejournalistikken spesielt og den rytmiske populærmusikkens utbredelse spesielt.

Stupet-redaksjonen har et like avslappet forhold til såvel løssluppen sex som narkotika og pommac. De hater derimot alternativ kunst og i særdele...

BakrommetBakrommet

"To all the girls in Pilestredet!! Nuff love and respect!"

DJ Sprængt Torsk Gir deg Bakrommet hver lørdag.

Han gikk inn på Bakrommet Juni 1998 og har vært der siden. Derfra har han presentert alle de mange forskjellige sider av reggaemusikken. Fra de gamle klassikerne til den moderne dancehallen og noen drypp av HipHop. Så Søster og Bror, skru på din Transistor.

Lørdag 18.00-19.00

Sounds of KaliSounds of Kali

Eastern European invaders are in RadiOrakel as well, with their indigenious music and unique perspective in the "Sounds of Kali". Olga (a.k.a DJ Hellgi 23) plays easterneuropean electroclash-punk-coldwave. If she is in the mood, then some industrial avantgarde and ambient-something as well. Sometimes she comments on what she thinks are important current social issues.

Friday or almost e...

UhørtUhørt

Uhørt har eksistert siden 1991 og er radiOrakels magasin for progressiv rock og annen rar musikk. Vi spiller ikke bare musikk fra 70-tallet, men også fra i dag, innenfor et bredt spekter: alt fra progrock, psykedelia, spacerock, syrerock, avantgarde og elektronisk musikk. Musikk fra andre planetære dimensjoner, så vel som folkemusikk fra folkeslag som ikke eksisterer.

Vi liker gjern...

Supersonisk SommerSupersonisk Sommer

Supersonisk Sommer (SSS) er et musikkprogram som sendes hver lørdag fra klokken 14-15.

Sjangermessig varierer det mye, men sannsynligheten for at du blir servert både ny og gammel House, New Wave, Disco, Kraut, Synthpop, Electro, Rock, Pop, Reggae og Dub er relativt stor.

Ansvaret deles for tiden mellom Leon Avanti (Kosmisk DJ), Anders Moen (DJ Palma), Jørund Høye Skaug (MILJørund), ...

Obey PropagandaObey Propaganda

Hey jeg er Ciaà og jeg skal redde Rock`n & Punk`n ♥

Synes det er viktig å få musikken fra øvingslokalet og ut til folket så fort som mulig, så Rock, Punk & Indie band er HJERTELIG velkommen til å sende meg sanger/ lydfiler. Er det fett så spiller jeg det!

Lyst til å komme på besøk og promotere bandet ditt? Send en mail til catsan75@gmail.com

Profil: En god blanding av  R...

AbstinensAbstinens

På bakgrunn av en opplevelse under et nachspiel i 1997 dannet Morten Magnus radioprogrammet Abstinens. Siden har han vært på lufta hver fredag kl. 18 med og uten gjester, og alltid med en stor dose ukurant innhold og oppsiktsvekkende musikk fra den elektroniske underverdenen.

Da han flyttet til Bergen i 2016 ble hans varme stemme i en periode byttet ut med Martine Øien sin. Hun...

 

Tidligere programmer