Programmer

OpphengOppheng

Therese og Anne Gerd har Oppheng hver onsdag på Radiorakel. Opphenga våre er mer eller mindre tilfeldige, eier ingen skam og tar ofte form som en slags verbal Kims lek. Vi legger også vår stolthet i å gi deg musikk som vi tror (og håper) aldri har blitt spilt på Radiorakel før.

Onsdag - 17.00
Tekniker: Ronja Vara Sannerud

BarrikaderockBarrikaderock

Brekk av helga med en solid porsjon misnøye!

En talefør og meningsberettiget redaksjon med lang fartstid og alt for store platesamlinger tar for seg alt innen pønk. Hardcore, Thrashcore, Grind, Doom, Crust, Oi!, 77 Punk, Psychobilly, Anarchopunk, Power- Pop, Skacore, Noise, Powerviolence, Goth, Thrashmetal, Garage etc, etc, forbered deg på å se svart i 60 minuter!

Akkurat nå bes...

BoplicityBoplicity

Boplicity setter et litt uformelt fokus på bebop fra 40- 60- tallet, men innslag av swing, stor-band, trad jazz, vocal, vocaleese, impro og avantgarde. Fri-jazz... vil også forekomme.

I tillegg skal vi rette et litt skeivt blikk på de fargerike karrierene til mytiske legender som Billie Holiday, Charles Mingus Miles Davis, John Coltrane osv osv. Sist men ikke minst er vårt overordnede ...

Camera ObscuraCamera Obscura

Camera Obscura har gått på kanalen i mange år og gir deg aktualitet, intervjuer og filmanmeldelser.

Camera Obscura tar også et dypdykk i det historiske filmarkivet gjennom innslag, reportasjer og radioserier og gir deg aktualitet fra filmens verden.

I dag består Camera Obscura av Sandra Mileo (programleder og reporter) og Stine Laukvik (Teknisk ansvarlig)

Fredag 17.00-17.30 og rep...

Dj Harold LloydDj Harold Lloyd

Harold Lloyd er en dreven musikkentusiast som lærte seg å dje via rave-scenen fra begynnelsen av 90-tallet. Jungle og drum&bass har alltid vært det som øker pulsen hans mest, i tillegg til muligheten med vinyl å kombinere mange uventa og/eller passende musikalske elementer. Litt som en kabaret, med breakbeats som aspic'en.

Siden -96 har han med glede hatt radioprogram på radiOrakel o...

StupetStupet

… er et program som går på radio.

I løpet av 22 eterår med lite fanteri, men desto mer prat om slikt, har Stupet stått for et paradigmeskifte innen rockejournalistikken spesielt og den rytmiske populærmusikkens utbredelse spesielt.

Stupet-redaksjonen har et like avslappet forhold til såvel løssluppen sex som narkotika og pommac. De hater derimot alternativ kunst og i særdele...

BakrommetBakrommet

"To all the girls in Pilestredet!! Nuff love and respect!"

DJ Sprængt Torsk Gir deg Bakrommet hver lørdag.

Han gikk inn på Bakrommet Juni 1998 og har vært der siden. Derfra har han presentert alle de mange forskjellige sider av reggaemusikken. Fra de gamle klassikerne til den moderne dancehallen og noen drypp av HipHop. Så Søster og Bror, skru på din Transistor.

Lørdag 18.00-19.00

Sounds of KaliSounds of Kali

Eastern European invaders are in RadiOrakel as well, with their indigenious music and unique perspective in the "Sounds of Kali". Olga (a.k.a DJ Hellgi 23) plays easterneuropean electroclash-punk-coldwave. If she is in the mood, then some industrial avantgarde and ambient-something as well. Sometimes she comments on what she thinks are important current social issues.

Friday or almost e...

SoulmateSoulmate

Soulmate er et livlig radioprogram på RadiOrakel som serverer deg soulmusikken du vil høre og den du ikke visste du ville høre. Ved mikrofonen finner du Benjamin Godø. Og bak spakene sitter Tyra. Vi sender live torsdager mellom kl. 18:00 og 19:00. Og reprisen går på lufta tirsdager fra kl 15:00 til 16:00. Skru på radioapparatene deres, og gjør dere klare for et sjelfullt og gr...

Kl. 12 m. TyraKl. 12 m. Tyra

Kl. 12 m. Tyra tar for seg uka som har vært med konserter som har skjedd i Oslo, aktuelle nyheter og masse deilig musikk man kan starte dagen med.

Lørdag 12.00 - 13.00

MOR DI!MOR DI!

MOR DI elsker å snakke om alt, og tar vare på og oppdrar deg hver onsdag fra sex til sju. Vi kunne vært Bridget Jones´s lesbiske og obsternasige datter, men vi er heldigvis bare rett borti lokalradioen din.

Hver lørdag fra 13 - 14!

Hør tidligere sendinger her

Sub CitySub City

Sub City tar for seg det som rører seg av venstreradikale krefter, og hva som skjer i den kulturelle undergrunnen. Først og fremst i Oslo, men også andre steder.

Vi er et underholdende program med en alvorlig undertone. Sub City er partipolitisk uavhengig, men ikke upolitisk. Vi vil fremme de svakes stemme og legger vekt på at det finnes bedre alternativer til det meste og for de fleste.

...

Timen med det rare iTimen med det rare i

Timen med det rare i er et program for deg som tiltrekkes det ukjente, deg som kjenner landet kaos eller bor der, eller for deg som kanskje bare er nysgjerrig?

Poenget, om det i det hele tatt trenger å være et, er at du vet aldri hva du kan vente deg i timen med det rare i. Og det er magien over det hele! Men det går mye i elektronisk musikk av ulike slag, diktopplesning og annet fin...

UhørtUhørt

Uhørt har eksistert siden 1991 og er radiOrakels magasin for progressiv rock og annen rar musikk. Vi spiller ikke bare musikk fra 70-tallet, men også fra i dag, innenfor et bredt spekter: alt fra progrock, psykedelia, spacerock, syrerock, avantgarde og elektronisk musikk. Musikk fra andre planetære dimensjoner, så vel som folkemusikk fra folkeslag som ikke eksisterer.

Vi liker gjern...

mytteriamytteria

Mytteria er RadiOrakels nyhetsmagasin. Vi gir deg ferske nyheter fra inn og utland med fokus på opprør, mytteri og grassrotskamp. Vi forsøker å gi en stemme til de mange menneskene rundt omkring som jobber for å gjøre verden bedre.

Hør tidligere sendinger her
Mandag 17.00 - 18.00

Supersonisk SommerSupersonisk Sommer

Supersonisk Sommer (SSS) er et musikkprogram som sendes hver lørdag fra klokken 14-15.

Sjangermessig varierer det mye, men sannsynligheten for at du blir servert både ny og gammel House, New Wave, Disco, Kraut, Synthpop, Electro, Rock, Pop, Reggae og Dub er relativt stor.

Ansvaret deles for tiden mellom Leon Avanti (Kosmisk DJ), Anders Moen (DJ Palma), Jørund Høye Skaug (MILJørund), ...

AbstinensAbstinens

Morten Magnus gikk på en snurr i 1997, og startet programmet Abstinens. Siden har han vært på lufta hver fredag kl. 18 med sitt ukurante innhold og oppsiktsvekkende musikk fra den elektroniske underverdenen. Da han flyttet til Bergen i 2016 ble hans varme stemme byttet ut med Martine Øien sin. Mirejam Shala er også ofte med, samt andre gjester både fra virkeligheten og fantasiverdenen.

...

Obey PropagandaObey Propaganda

Hey jeg er Ciaà og jeg skal redde Rock`n & Punk`n ♥

Synes det er viktig å få musikken fra øvingslokalet og ut til folket så fort som mulig, så Rock, Punk & Indie band er HJERTELIG velkommen til å sende meg sanger/ lydfiler. Er det fett så spiller jeg det!

Lyst til å komme på besøk og promotere bandet ditt? Send en mail til catsan75@gmail.com

Profil: En god blanding av  R...