10 år med Barrikaderock

Barrikaderock feirer 10 år på lufta.
Kom på festival på Blitz!

Fredag 27. nov
- Bøyen Beng (N)
- Horsemen (N)
- Danger! Man (N)
- Dörrterror (S)
- Rectum Immortalis (N)

Lørdag 28. november
- Flies & Lies (NL)
- Succuba (N)
- Mötorbreath (S)
- Insidious Process (S)

Dørene åpner begge dager kl 21. Første band går på klokka 21.30.

Brekk av helga med en solid porsjon misnøye! En talefør og meningsberettiget redaksjon med lang fartstid og alt for store platesamlinger tar for seg alt innen pønk. Hardcore, Thrashcore, Grind, Doom, Crust, Oi!, 77 Punk, Psychobilly, Anarchopunk, Power- Pop, Skacore, Noise, Powerviolence, Goth, Thrashmetal, Garage etc, etc, forbered deg på å se svart i 60 minuter! Hos oss hører du artister og band fra hele klodens avkroker, en global rundreise fra kontinent til kontinent. En reise fra den ene solnedgangen til den andre, med andre ord en konstant tilstand i den psykoaktive gråsonen. Gryta vår er tilsatt krydderier som konsertrapporter og nyheter fra den norske og internasjonale pønk-scenen; nye plater, klassikere, historikk, temasendinger og obskuriteter innen alle sub-sjangere av pønk! Akkurat nå består besetninga av Skünk og et arsenal av fyllesjuke teknikere. Lørdag 15.00-16.00 Play fast! Play fucking loud!

3 Comments

 • november 20, 2009

  Ingeborg

  klikk på Flyeren så blir den større!!

 • november 23, 2009

  sigrid

  kom på Festival så blir det enda større!!!

 • desember 1, 2009

  Qrt

  Takk for oss, herlig å endelig få spille for dere som vi i alle år har ansett som vårt største publikum. Skulle gjerne ha kommet tilbake, men trommisen har takket for seg, og med det går Rechtum Immortalis inn i historien.

Leave a Reply

Legg inn en kommentar